dimarts, 20 de novembre del 2012

25N Dia internacional contra la violència envers les dones

ASSEMBLEA DE DECISIÓ DEL MOU! EL CUL! PROCÉS DE PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS, ADREÇAT A JOVES DE 14 A 30 ANYS DE MOLINS DE REI


 

Finalitzat el període de presentació de propostes,  el proper dijous 22 de novembre de 2012, a les 19 h, a la Sala d´Actes de la Federació Obretra, es realitzarà l’Assemblea de decisió.


En aquesta Assemblea hi hauran diferents fases:

a. Presentació de les propostes, per part de les persones o grups que les han presentat

b. Votacions individuals, on cada jove ho farà al grup d’edat corresponent, de 19-30 anys.
D’entre totes les propostes presentades es realitzarà la votació de les X propostes més interessants, per ordre d’interès. Totes les votacions individuals tindran el mateix pes, independentment del grup d’edat al qual pertanyin.

En el cas de les entitats, es comptabilitzarà únicament un vot per entitat, que correspondrà a aquell que hagi realitzat el seu representant assignat a l’efecte.

c. Votació per consens, es valoraran totes les propostes escollides a partir de les votacions individuals, i es cercarà el consens. S’intentarà buscar aquelles opcions on tothom es senti mínimament representat, tenint en consideració les opinions, informacions i experiències de tots els participants. D’aquesta manera augmentaran les garanties de què els acords presos siguin assumits i impulsats per tothom, o per la gran majoria.


Per a més informació, us podeu adreçar al Punt Jove, c/ Verdaguer, 48 de dilluns a divendres de 17 a 20 h i els dimecres de 10 a 14 h o consultar  www.pijmolinsderei.blogspot.com o  www.molinsderei.cat

dijous, 8 de novembre del 2012

Taller de cupcakes i galetes de nadal

Convocats els XV Premis Clic! de fotografia

 


Per quinzè any consecutiu, l’Ajuntament de Molins de Rei convoca els Premis Clic! de Fotografia Vila de Molins de Rei.

Temes:
-Molins de Rei
-Matossers de Molins de Rei
-Lliure
-Esports de muntanya i d’aventura



Obres:
Tan sols es podrà presentar una fotografia per tema, en color o blanc i negre, i amb qualsevol tècnica fotogràfica. Les fotografies no podran haver estat premiades ni publicades prèviament. No s’acceptaran fotografies que hagin estat presentades en edicions anteriors.

Lliurament:
El termini de lliurament de les obres finalitzarà el divendres 14 de desembre de 2012, a les 15 h, i s’hauran d’entregar a:
Ajuntament de Molins de Rei
Pl. de Catalunya, 1
08750 Molins deRei

Premis:
Per a cada una de les modalitats Molins de Rei, Lliure i Esports de muntanya i d’aventura hi ha un 1r premi de 500 euros i un accèssit de 230 euros. Per a la modalitat Matossers hi ha un 1r premi de 500 euros. Només es podrà rebre un premi per autor. En cas que el mateix autor hagi estat proposat pel jurat com a mereixedor de més d’un premi, a criteri del mateix jurat se li concedirà el de més importància i no optarà a cap altra categoria de premi en aquesta edició.

Lliurament de premis:
Els premis es lliuraran en el marc del pregó de la 162a Fira de la Candelera.

Podeu descarrgar-vos les bases aquí:

divendres, 2 de novembre del 2012

Què faries amb 6.000 euros? MOU EL CUL!

S’obre el procés de pressupostos participatius adreçat a joves de 14 a 30, la tercera edició del projecte MOU! EL CUL!, emmarcat en el 3r Pla Local de Joventut – MOU!3.

 

Aquets procés s’adreça a tots els joves i les joves de 14 a 30 anys, que viuen a Molins de Rei. L’objectiu és que la joventut de Molins de Rei decideixi a quines activitats o projectes es destinen 6.000 € del pressupost de la Regidoria. Les accions han d’estar relacionades amb l’oci, la cultura i la creació o l’emancipació. Hi ha 6 categories d’acord amb la temàtica i el grup d’edat.
Tot el procés estarà validat per a Comissió de Seguiment del Pla Local de Joventut, que està integrada per representants de les entitats i tècnics de la regidoria d’Emancipació Juvenil. Les seves funcions es concreten en assessorar sobre els aspectes tècnics del procés i fer-ne el seguiment i l’avaluació.

Podeu presentar les propostes del 5 al 19 de novembre de 2012.



Data Acció
5 al 19 de novembre de 2012 Difusió del projecte
5 al 19 de novembre de 2012 Recollida de propostes
19 al 22 de Novembre 2012 Valoració propostes per part de la Comissió de Seguiment
22 de Novembre de 2012 Taller de participació
28 de Novembre al 31 de desembre de 2012 Implementació dels projectes

Per a més informació, us podeu adreçar al Punt Jove, Edifici de la Federació Obrera c/ Jacint Verdaguer, 48 de dilluns a divendres de 17 a 20 h i els dimecres de 10 a 14 h.
Podeu consultar les bases aquí: