dijous, 21 de febrer del 2013

Programa l'Estiu és Teu 2013

El programa l’Estiu és Teu, és una proposta de l’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya que s’adreça als nois i les noies de 5 a 16 anys amb l’objectiu que es puguin divertir i aprendre d’una manera diferent durant les vacances d’estiu als albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT).

Aquest programa està dividit en tretze modalitats d’activitats diferents dirigides per professors especialitzats i monitors de lleure pertanyents a diferents empreses del sector del lleure juvenil, totes elles supervisades i orientades d’acord amb els Serveis Pedagògics de l’ACJ.
A més de les classes instructives i/o les activitats pràctiques relacionades amb el tema principal de l’estada, durant les estades els participants prenen part en activitats diverses, com són excursions, tallers, gimcanes, jocs de nit, i altres, totes elles amb una clara finalitat pedagògica i educativa.

A més dels objectius propis de cada tipologia, les estades de l’Estiu És Teu comparteixen una sèrie d’objectius generals que volen dotar de contingut pedagògic, cultural i d’una bona convivència el període de vacances d'estiu oferint diferents tipus d’estades, que sempre tindran en compte les particularitats de cada franja d’edat, per tal d’atendre millor a les necessitats de tots els participants.

Període de preinscripcions 2013

Des del 26 de febrer (a partir de les 12 h) fins el 19 de març (fins a les 12 h).

Més informació: http://www.estiuesteu.cat/

dimarts, 12 de febrer del 2013

Jornades de portes obertes centres educatius de Molins de Rei



Els centres educatius de Molins de Rei realitzaran les jornades de portes obertes entre el 23 de febrer i el 9 de març.





El període de preinscripció per a Educació Infantil i Primària i Educació Secundària Obligatòria començarà, probablement, durant la segona quinzena del mes de març, tot i que caldrà esperar a què el Departament d’Ensenyament ho confirmi.

Un cop publicada la Resolució del Departament d’Ensenyament, l’Ajuntament us n’informarem a través de diferents vies.

dilluns, 11 de febrer del 2013

Vacances en família 2013

“Vacances en família”. Aquesta iniciativa ofereix a tots els pares amb fills menors de 18 anys la possibilitat de gaudir d’estades de vacances als albergs de la Generalitat, en diferents períodes de descans, a uns preus avantatjosos.

Amb el descans, les activitats proposades per a grans i petits i la convivència amb la resta de famílies es pretén que els participants gaudeixin alhora que tinguin l’oportunitat de conèixer diferents indrets de gran interès turístic i natural del nostre país.


Terminis 2013
Primera convocatòria:

-Preinscripció: del 4 de febrer (a partir de les 12 hores) al 25 de febrer de 2013 (fins a les 12 hores).
-Sorteig: 27 de febrer de 2013. El sorteig es portarà a terme a la Seu central de Loto Catalunya (Passeig Sant Joan 45).
-Publicitat del sorteig: 1 de març de 2013 (a partir de les 12.00 h).
-Assignació de places amb adjudicació directa:a partir del 4 de març a les 12:00 hores, totes aquelles famílies que hagin obtingut plaça podran descarregar-se la documentació directament des de la plana web www.xanascat.cat.

Aquelles famílies que hagin quedat amb plaça pendent d'assignació, rebran una trucada des del 012 a partir del dia 11 de març.

A partir del 25 de març, el 012 es posarà en contacte amb les persones que hagin quedat en llista d'espera, sempre i quan hi hagi places lliures.

Segona convocatòria:

-Preinscripció: de l'1 de juliol (a partir de les 12 hores) al 22 de juliol de 2013 (fins a les 12 hores).
-Sorteig: 24 de juliol de 2013. El sorteig es portarà a
terme a la Seu central de Loto Catalunya (Passeig Sant Joan 45).
-Publicitat del sorteig: 26 de juliol de 2013.
-Assignació de places:a partir del 29 de juliol a les 12:00 hores, totes aquelles famílies que hagin obtingut plaça podran descarregar-se la documentació directament des de la plana web www.xanascat.cat.

Aquelles famílies que hagin quedat amb plaça pendent d'assignació, rebran una trucada des del 012 a partir del 6 d'agost.

A partir del 19 d'agost, el 012 es posarà en contacte amb les persones que hagin quedat en llista d'espera, sempre i quan hi hagi places lliures.

Cinema: Una pistola en cada mano