dijous, 27 de febrer del 2014

Actes 8 de març a Molins de Rei



Preinscripció educació infantil, primària i secundària






Publicació de l'oferta: entre el 4 i l'11 de març del 2014.
 
Preinscripció
  • Presentació de sol·licituds: de l'11 al 21 de març de 2014, ambdós inclosos.
  • Es pot enviar la sol·licitud per Internet fins a les 24 hores del dia 20 de març de 2014.
 
 Publicació de les llistes de sol·licituds amb la puntuació provisional: 1 d'abril de 2014.

Sorteig públic per determinar l'ordenació de sol·licituds: 2 d'abril de 2014 a les 11 hores, als serveis centrals del Departament d'Ensenyament. El resultat es difon a partir de les 12 hores.

Termini per presentar reclamacions: 2, 3 i 4 d'abril de 2014.

Publicació de les llistes de sol·licituds amb la puntuació definitiva: 10 d'abril de 2014.

Publicació de l'oferta final: 6 de maig de 2014.

Publicació de les llistes d'alumnes admesos: 15 de maig de 2014

Matrícula
  • Segon cicle d'educació infantil, educació primària i primer curs d'educació secundària obligatòria: del 10 al 13 de juny de 2014, ambdós inclosos.
  • Segon, tercer i quart curs d'educació secundària obligatòria o de confirmació de plaça assignada en cas dels alumnes pendents de l'avaluació de setembre: del 23 al 27 de juny de 2014, ambdós inclosos.
  • Educació secundària obligatòria pendent de l'avaluació de setembre (matrícula extraordinària): del 8 al 12 de setembre de 2014, ambdós inclosos.

Centres integrats amb ensenyaments artístics de música i dansaEls centres integrats poden adaptar aquest calendari a la realització de la valoració de les aptituds artístiques dels alumnes que ho sol·liciten.

En tot cas, han de respectar el període de presentació de sol·licituds i han de fer públic al tauler d'anuncis, abans del dia 6 de març de 2014, el calendari d'
actuacions.

divendres, 21 de febrer del 2014

Carnestoltes: 1 i 2 de març de 2014



Programa d' activitats

Anem preparats 2014

Ja està disponible en línia la nova edició d’Anem preparats, per organitzar les activitats d’educació en el lleure

Anem preparats 2014, una publicació que ofereix informacions i consells per organitzar activitats d’educació en el lleure amb menors de 18 anys: normatives que regulen aquestes activitats; mesures de prevenció, salut i seguretat (emergències, incendis, primers auxilis, etc.), consells de protecció del medi ambient i telèfons i adreces d’interès.
A l’edició d’enguany, a proposta de la Direcció General de Protecció Civil, s’hi ha afegit un conjunt de mesures preventives i accions per portar a terme davant de situacions d’emergència. Estan recollides a l’apartat “Prevenció, Salut i Seguretat” amb la finalitat que es conegui, de forma més entenedora, com s’ha d’actuar davant una incidència.
 
Les entitats organitzadores d’activitats d’educació en el lleure (associacions educatives juvenils, caus i esplais, entitats i empreses de serveis educatius de lleure, ajuntaments i AMPA) són les destinatàries d’Anem preparats 2014, que pretén assegurar la qualitat de l’activitat, vetllar per la seguretat i la integritat física de les persones participants i alhora garantir el respecte pel medi natural que les acull.

dilluns, 17 de febrer del 2014

APP "Emprendemos"


Descarrega't gratis aquesta aplicació i gaudeix ja d'una nova manera d'accedir a la informació sobre emprenedoria jove .
L'INJUVE llança aquesta nova aplicació destinada a joves i dones emprenedores .
Es tracta d'una app interactiva per tablets i smarthphones que proporciona recursos per a la formació , l'ocupabilitat , recerca de subvencions , finançament i assessorament a joves i dones que busquen ser emprenedors .

Què pots trobar a l'APP Emprenem ?A les seccions " Emprenem amb èxit" i " Converses amb emprenedors" , descobriràs interessants experiències de joves emprenedors .

Trobaràs un " Guia de recursos " per a emprenedors de caràcter europeu , estatal i autonòmic .A " Solucions online " es recullen adreces d'interès on poder dirigir-te a l'hora de posar en marxa una idea .També trobaràs Notícies sobre programes , activitats , iniciatives i convocatòries relacionades amb l'emprenedoria jove .Tota la informació que conté l'APP Emprenem es presenta utilitzant diferents elements com text , vídeos , documents i enllaços web , amb la possibilitat sempre de compartir en xarxes socials .

La secció " Emprenem amb èxit" permet a qualsevol usuari de l'APP Emprenem pujar a l'aplicació seu propi vídeo amb la seva experiència emprenedora . També pot deixar la seva aportació personal en l' apartat els " Emprenedors diuen " .Descarrega't gratis l'APP Emprenem i gaudeix ja d'una nova manera d'accedir a la informació sobre emprenedoria jove.

http://injuve.aplicacionesmnsi.com/descarga/


Excursió Ruta de l'exili: Argelers - Maternitat d' Elna


dilluns, 10 de febrer del 2014

Vols proposar més temes relacionats amb la telefonia mòbil perquè s'adaptin al català?



El TERMCAT,
centre de terminologia de la llengua catalana, inicia un recull de terminologia amb motiu del proper Mobile World Congress 2014 i demana la col·laboració de la gent per arribar a més termes catalanitzats.
 
Es poden enviar les propostes al seu Twitter, al seu Facebook:  i a la Bústia de suggeriments del seu web.

Més informació
 
 

divendres, 7 de febrer del 2014

Prova per a l'obtenció dels certificats dels nivells intermedi i avançat de diversos idiomes. Convocatòria ordinària

 

El Departament d'Ensenyament organitza les proves ordinàries per a l'obtenció del certificat de nivell intermedi i el certificat de nivell avançat de diversos idiomes corresponents al curs 2013-2014. El primer correspon a 390 hores lectives i al nivell B1 del Consell d'Europa i el segon, a 650 hores lectives i al nivell B2 del Consell d'Europa.

La inscripció dóna dret a fer un únic examen que consta d'una prova escrita i una prova oral.

Per presentar-se a les proves cal acreditar que s'ha superat el segon curs d'ESO (o nivell equivalent) i tenir com a mínim quinze anys o complir-los durant l'any de la inscripció a la prova. Només han de fer la inscripció les persones candidates de règim lliure. No es pot tenir simultàniament la condició d'alumne oficial als ensenyaments presencials el curs acadèmic 2013-2014 o als ensenyaments a distància el segon semestre del curs 2013-2014, i d'aspirant de règim lliure del mateix idioma.
  • Inscripció: del 25 de febrer (a partir de les 9 h) fins al 28 de febrer de 2014
  • Termini per pagar la taxa d'inscripció: fins al 3 de març de 2014, abans de les 22 hores
  • Publicació de la llista provisional de persones inscrites: a partir de l'11 de març de 2014
  • Data límit per comunicar (al telèfon 012 o al Departament d'Ensenyament) errades en les dades de la inscripció: 14 de març de 2014
  • Data límit per comunicar (al Departament d'Ensenyament) errades en les dades personals: 14 de març de 2014
  • Termini per presentar la documentació al centre: des de la inscripció fins al 19 de març de 2014
  • Publicació de la llista definitiva de persones inscrites: a partir del 21 de març de 2014
  • Prova escrita i prova d'expressió i interacció oral: consulteu Dates i horaris de les proves
  • Publicació dels resultats de les proves: 27 de juny de 2014
  • Termini per presentar reclamacions: des de la publicació dels resultats fins al 30 de juny de 2014 a les 12 hores

JOBarcelona: I Congrès Internacional de Treball i Orientació Professional per a Joves


 

 
JOBarcelona se celebrarà els propers dies 17 i 18 de febrer al Palau de Congressos de Catalunya i compta amb la participació de més de setanta empreses de primer nivell dels sectors més diversos, des de l’automoció fins a l’alimentació, passant pel sector bancari, la moda, les assegurances, les empreses energètiques i de tecnologia o les ONG, sense oblidar, òbviament, les empreses de recursos humans.
 En total, acudiran a la cita més de 200 directius d’empreses i experts que, més enllà de fer conferències i participar en taules rodones, mantindran trobades directes amb els joves.
 
 
El congrés proporcionarà fins a 1.500 oportunitats laborals entre pràctiques, beques, formació o, directament, llocs de treball.
 
Els joves participants tindran entrevistes amb directius, experts i responsables de recursos humans, de manera que podran conèixer de primera mà les necessitats laborals de les empreses i les seves filosofies i mètodes a l’hora de buscar personal, i quins perfils els interessen.
 
En total s’han programat més de seixanta conferències per ajudar i orientar els joves a l’hora de buscar la manera d’incorporar-se al món laboral.
 
La participació al congrés és gratuïta, però les places per assistir a algunes de les activitats programades són limitades; per això les persones interessades s’han d’inscriure a www.JOBjust4U.com.
Tot i que el congrés està destinat a joves universitaris i a titulats recents, l’organització també ha previst l’assistència de docents i persones relacionades amb el món dels recursos humans i per això ha obert la categoria de “visitants”.
Aquesta és la primera edició d’un congrés internacional que vol esdevenir un espai de referència en el món de la ocupació i l’orientació professional per a joves universitaris de qualsevol àmbit i disciplina.
 
Tindrà lloc al Palau de Congressos de Catalunya, a l’avinguda Diagonal.