dimecres, 25 de juny del 2014

 
Juga’t l’Estiu és una activitat de tarda que organitzen el Centre Cívic l’Àngel i el Centre Comunitari Pont de la Cadena i la regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Molins de Rei, per als infants de 4 a 12 anys.                         
L’estiu és el temps dels infants per excel·lència i per aquest motiu volem oferir-los un ampli ventall d’activitats per al seu lleure, per a la seva educació i, alhora, que facilitin la conciliació familiar dels pares i mares. Amb aquesta finalitat, enguany tornem a obrir espais i a activar una programació d’activitats com el Juga’t l’Estiu, amb diferents preus per tal que s’ajusti a les necessitats de les famílies.
 
Juga’t l’Estiu és un espai on els infants poden aprendre jugant i poden divertir-se i desenvolupar la seva imaginació i creativitat amb altres infants, d’acord amb les seves preferències. El funcionament de l’activitat potencia l’autonomia de l’Infant, que en tot moment pot escollir l’espai de joc i està dinamitzada per monitors i monitores de les entitats de lleure educatiu de la Vila.
 
 
 
Aquesta activitat es desenvolupa des de les 17 a les 20h , a l’Escola Pont de la Cadena.
 
Preu de l' activitat: 5 euros per tarda/ 4 euros per tarda amb val descompte/ 15 euros abonament setmanal.
 
 

dimarts, 17 de juny del 2014

Sisena edició de l’acte de reconeixement a l’esforç i l’excel·lència dels i les joves que finalitzen els estudis a Molins de Rei

17 alumnes de Batxillerat i Formació Professional de Grau Superior dels centres educatius de Molins de Rei rebran el reconeixement al seu esforç i excel·lència educativa en un acte públic que se celebrarà el proper dijous 19 de juny de 2014, a les 18.30 h, a la Sala Gòtica

Aquesta acció que s’impulsa des de la Regidoria de Joventut en el marc del Pla Local de Joventut 2010-2013 MOU!3 i que s’engloba en el Programa d’Informació i Dinamització als Centres Educatius de Secundària (PIDCES) de Molins de Rei mitjançant el Punt Jove, té com a principals objectius:
 
1.-Reconèixer l'esforç i la dedicació dels i les joves.
 
2.-Valorar en aquests joves la seva trajectòria personal ja sigui en l'àmbit familiar, escolar o social, com en el terreny del lleure i de les aficions, amb el desig de motivar-los a prosseguir els seus estudis en aquells nivells d'ensenyament que decideixin escollir.
 
3.-Conèixer com el món empresarial aplica els criteris de qualitat i excel·lència en la gestió de persones.
 
L’acte estarà presidit per l’Alcalde de la vila, el Sr. Joan Ramon Casals, i comptarà amb la participació del Sr. Jordi Arbiol, científic que treballa en el camp de la nanotecnologia, en clau d’excel·lència i innovació. Té el premi Innovació 2013 atorgat per Ràdio Molins de Rei.
 
Els alumnes reconeguts, acompanyats dels seus professors/ores, també faran el divendres 4 de juliol, a les 10h, una visita a l’empresa Schneider Electric SA (carrer del Llobregat,15 de Molins de Rei).
Es tracta d’una empresa especialista global en la gestió de l’energia i amb operacions en més de 100 països que ofereix solucions integrals per als diferents segments del mercat. Ostenta posicions de lideratge en energia i infraestructures, indústria, edificis i centres de dades, així com una àmplia presència en el sector residencial. Mitjançant el seu compromís d’ajudar les persones i a les organitzacions a maximitzar l’ús de l’energia de manera més segura, més fiable i més eficient.
 

Empalmat 2014 : 10è concurs de música de grups i solistes locals



Inscripcions fins al 4 de juliol!


Consulta les bases del concurs

dilluns, 2 de juny del 2014

ESPORTÍSSIM 2014



Activitats d'estiu a Molins de Rei 2014

Esport, casals, colònies, campaments, rutes per Catalunya, balls...aquest estiu hem dissenyat una Agenda Jove perquè ningú tingui excuses per quedar-se a casa.

Amb l’objectiu de donar resposta a la necessitat, recollida al Pla Local de Joventut 2010-2013, MOU3, que feia referència a la publicació d’una agenda d’activitats, amb activitats organitzades o d’interès per a gent jove, des de la Regidoria de Joventut s’ha treballat en l’edició d’una publicació on es recullen les activitats adreçades als i les joves de la Vila.

L’Agenda Jove, recull activitat que es duran a terme entre el juny i setembre de 2014.


 
La publicació d’aquesta Agenda Jove, s’ha pogut realitzar gràcies a la col·laboració de les entitats de Molins de Rei que han facilitat la informació de les seves activitats. Aquelles entitats interessades en publicar les seves activitats en properes agendes, es poden adreçar al Punt Jove Jove, c/Verdaguer, 48, de dilluns a divendres de 17 a 20 h, i els dimecres de 10 a 14 h o contactar per telèfon 93.668.54.52, c/e pij.molins@diba.es o el blog del servei www.pijmolinsderei.blogspot.com

Tot això i més ho trobareu si us descarregueu l'Agenda Jove n es recullen les propostes i l'oferta d'oci adreçada als joves de la vila. Per a més informació us podeu adreçar al Punt Jove (C/ Jacint Verdaguer, 48 Tel. 93 668 54 52, pij.molins@diba.es, pijmolinsderei.blogspot.com, Horari: de dilluns a divendres, de 17 a 20 h, i dimecres, de 10 a 14 h).