dimecres, 25 de novembre del 2015


Exposició dels dibuixos del X Concurs De dibuix Lluis Fisas

Aquest divendres 27 de novembre s'inaugura a les 19.30 h. l'exposició de les obres participants al X Concurs de dibuix Lluis Fisas i Moreno. Pel que fa als premis, el Jurat farà pública la seva decisió en aquell mateix moment, així que si has presentat una pintura, acosta't i sabràs si hi ha hagut sort.

Recorda que existeixen tres categories:

Infantil (de 6 a 9 anys)
Adolescents ( de 10 a 14 anys)
Joves (de 15 a 18 anys).
 
I que en cada categoria es concedeix un 1r i 2n Premi.





Les obres restaran exposades al públic fins el 4 de desembre al Bulevard de la Federació Obrera i es poden visitar de dilluns a divendres de 17 a 20h. Hi haurà una urna destinada a les votacions populars on qualsevol persona que vulgui, pot emetre el seu vot.

Esteu tots i totes convidades.




 
 
 
 
 

dilluns, 16 de novembre del 2015

X Concurs de dibuix Lluís Fisas

Recorda: aquesta setmana pots presentar els teus originals al PUNT JOVE !!!
(de dilluns a divendres de 17 a 20)


En Lluís Fisas va ser un molinenc  que va participar molt activament en la vida cultural de la vila. Co-fundador del Cercle Artístic i gran devot de la quitxalla, va crear a l’any 1994 el concurs Infantil de dibuix Premi Josep Maria Madorell i Muntané.

Com a reconeixement a la seva tasca filantròpica, el Cercle Artístic de Molins de Rei juntament amb les Regidories d’Infància i Joventut de L’Ajuntament, organitzen ja el X Concurs de Dibuix i Pintura Lluís Fisas i Moreno. 

En aquest certamen hi poden participar els infants i joves de Molins de Rei d’entre 6 i 18 anys agrupats en tres categories:  Infantil (de 6 a 9 anys), Adolescents ( de 10 a 14 anys) i Joves (de 15 a 18 anys). Dins de cada categoria es concedirà un primer i segon premi.



La temàtica d’aquest any seran “ Els Pastorets”  i els dibuixos s’hauran de presentar en format DIN A-3 entre el 27 de novembre i el 4 de desembre al Punt Jove de Molins de Rei ( C/ Verdaguer, 48, en horari de dilluns a divendres de 17 a 20 h i dimecres de 10 a 14 h). Al revers de l’obra s’indicarà el nom de l’autor/a, l’edat, el nom de l’escola, el títol de l’obra i un telèfon de contacte. 

Un jurat constituït per membres del Cercle Artístic, de la Regidoria d’ Infància i dels Pastorets de Molins de Rei farà públics els noms dels guanyadors el 27 de novembre a les 19.30 h a la Federació Obrera, acompanyant l’acte amb una exposició de les obres finalistes.

Consulta les bases a :

Bases del Concurs Lluis Fisas 2015

 

dimecres, 11 de novembre del 2015

 

GARANTIA JUVENIL AL PUNT JOVE

 
 
Al Punt Jove t'assessorem sobre Garantia Juvenil i t'acompanyem en el procés per apuntar-t'hi!
Aquí us deixo aquest vídeo informatiu perquè coneixeu el projecte.
Fixeu-vos bé perquè us pot interessar!





Què és la Garantia Juvenil?

dimecres, 4 de novembre del 2015