dilluns, 30 de maig del 2016


Exposició retrospectiva dels treballs del Taller d’Arts Plàstiques del Cercle Artístic de Molins de Rei a la Sala d’exposicions del Cercle Artístic de la plaça de la Creu,9

  

Entre el 8 i el 30 de juny de 2016 es podran veure les obres dels alumnes del Taller d’Arts Plàstiques organitzat pel Cercle Artístic de Molins de Rei, en el marc de les activitats del Pla Local de Joventut MOU!4


El Taller d’Arts plàstiques, forma part del  projecte Joves Creadors, del Pla Local de Joventut , i té com a objectiu oferir un espai formatiu en arts plàstiques i està dirigit per l’Esteban Fernández, soci de l’entitat organitzadora.



dimecres, 18 de maig del 2016


Neix un projecte per impulsar el català entre els joves mitjançant la música : Kastanya.cat

El Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística, i Lleida Televisió impulsen el projecte Kastanya.cat que té per objectiu fomentar l’ús de la llengua catalana mitjançant la música i, alhora, promocionar grups musicals que canten en català o occità.
  
Kastanya.cat s’articula al voltant 6 programes de televisió i un gran concert final. Els programes de televisió tindran 25 minuts de durada i s’emetran enguany d’octubre a novembre per Lleida Televisió. En cada programa es presentaran 2 o 3 grups que assajaran tutelats per un músic de primera línia que els farà de mentor. El termini d'inscripció ja està obert i finalitzarà el 15 de juny.

El desenvolupament del programa es podrà seguir a través del web http://llengua.gencat.cat/kastanya