dilluns, 26 de setembre del 2016



Final del concurs Empalmat

Aquest dimecres 28 de setembre a partir de les 23.30h a la Plaça de la Llibertat amb els grups Kombat, JoKB, The Lievens i Apalankaos.
Els premis són 1.000€ per als guanyadors, i 250 per als finalistes. A més enguany hi ha un premi local de 100€, una actuació en una sala de Molins i un bonus mensual per als bucs d’assaig de la Federació Obrera

dimarts, 13 de setembre del 2016


Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016

Sota el lema europeu “Mobilitat intel·ligent. Economia potent” del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016, a la recerca de noves formes de mobilitat més saludables. 


La mobilitat és un dels factors que més impacte té sobre el medi natural i aquest esdeveniment se centra en sensibilitzar, informar i reflexionar sobre aquest fet mitjançant diversos actes i activitats que tindran lloc aquesta setmana. Al web oficial de la campanya podeu consultar l’agenda d’activitats que es realitzaran arreu del territori, mitjançant un mapa interactiu. Conferències, bicicletades, caminades, curses de transport, concurs fotogràfic a Instagram o una trobada d’igers (instagramers) a la Vall de Núria, són alguns exemples del que trobareu durant aquesta setmana.
No sempre podem aportar el nostre granet de sorra en totes les polítiques de preservació del medi ambient que es duen a terme, però en el camp de la mobilitat sí que ho podem fer. Com per exemple, fent un ús més racional del cotxe o substituint-lo per altres sistemes de transport alternatiu, que no tan sols seran beneficiosos per a la nostra butxaca i la nostra salut, sinó també per al nostre estimat planeta.Si no us voleu perdre res estigueu alerta a l'etiqueta #mobilitat2016 a Twitter.


Més informació : www.jove.cat 

dimarts, 6 de setembre del 2016

BEQUES I AJUTS A LA FORMACIÓ

Si aquest nou curs 2016-17 et matricules d'un ensenyament que condueixi a l'obtenció d'un títol universitari de grau, de primer, segon cicle o un màster universitari, i el realitzes a una de les universitats públiques de Catalunya, consulta els requisits per poder sol.licitar les acreditacions econòmiques que ha convocat l' Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca.

El termini de presentació de sol.licituds és fins el 15 d'octubre de 2016.
També pots consultar altre tipus de beques.
                                      Més info : www.jove.cat