dimecres, 29 de febrer del 2012

Beques Carnet Jove

El teu carnet t'obre les portes al món professional a través de les Beques Carnet Jove 2012!

La convocatòria per a l'any 2012 amplia la seva oferta a 12 beques, amb una dotació econòmica de 5.000 euros cadascuna. La persona beneficiària de cada beca desenvoluparà una estada a l'entitat col·laboradora amb una durada aproximada d'un any, dintre dels dotze mesos posteriors a la resolució de la beca:

- Beca Carnet Jove Connecta't al Disseny: Col•labora amb l'estudi de disseny del Programa Connecta't del Carnet Jove, elaborant el disseny i la il•lustració de les convocatòries del programa per a l'any 2013.

- Beca Carnet Jove Connecta't a les Lletres: Exerceix de periodista al diari El Punt Avui publicant un mínim d'11 peces.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la Ràdio: Col•labora en un programa radiofònic del Grup Flaix.

- Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic: Publica 11 tires còmiques a la revista El Jueves i 11 més a les publicacions de Medigrup (Medicampus, Preuniversitaris o Cicles Formatius). A més, o bé el guanyador de la beca o un dels quatre finalistes, pot editar un llibre amb Ediciones Glénat.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la Fotografia: Col•labora com a becari/ària de fotografia al diari La Vanguardia i publica un mínim de 20 fotografies.

- Beca Carnet Jove Connecta't a l'Enginyeria: Col•labora amb l'empresa Aqualogy Development Network (Grup AGBAR) en la Direcció I+D+i, participant en les tasques tècniques dels projectes de generació d'idees per nous projectes d'innovació.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la Informàtica: Col•labora amb l'empresa eyeOS com a becari/ària de programació al departament de desenvolupament de producte.

- Beca Carnet Jove Connecta't al Grafisme: Accedeix al món del disseny gràfic dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la Caracterítzació: Accedeix al món de la caracterització i el maquillatge dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la Infografia: Accedeix al món de la infografia dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya.

- Beca Carnet Jove Connecta't al Muntatge Musical: Accedeix al món del muntatge musical dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya.

- Beca Carnet Jove Connecta't al Vestuari: Accedeix al món del vestuari i la moda dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya.

En breu es publicarà al DOGC la resolució de convocatòria de les bases i us informarem sobre els terminis de participació a les primeres beques: Disseny, Lletres, Fotografia i Informàtica.

Més informació a www.carnetjove.cat/connectat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada