divendres, 4 de maig del 2012

Activitats d'estiu 2012

Un estiu per als infantsL'Ajuntament manté l'oferta d'activitats d'estiu per als infants de la Vila. El període per a reservar plaça és del 2 al 25 de maig, al Poliesportiu Municipal.
des de les Regidories d’Infància, Joventut i Esports de l'Àrea de Serveis a les Persones s'organitzen les activitats d'estiu per als infants i joves de la població, amb l'ànim de cobrir amb activitats educatives i de lleure una part del període de vacances escolars.
Aquest any l’activitat principal es desenvolupa des de les 9 a les 13 h del matí, a l’escola La Sínia. A més es podran gaudir dels següents serveis complementaris:
  • Acollida matí, de 8 a 9 h
  • Menjador, de 13 a 15,30 h
  • Acollida de tarda, de 15,30 a 17 h
El període d’activitat, al qual els nens i nenes es poden apuntar, és per setmana. Enguany l’activitat es realitza des del 25 de juny al 27 de juliol i del 3 al 7 de setembre.
Els nens i nenes que es poden apuntar són els nascuts entre els anys 1998 i 2008, ambdós inclosos, dividits en els següents grups:
Les activitats de lleure, així com els serveis d’acollida matí, menjador i acollida tarda es desenvoluparan a l’escola La Sínia.
El període d’inscripcions anirà del 2 al 25 de maig, amb reserva de plaça. Després d'aquesta data i fins al final de les activitats només s'acceptaran aquelles inscripcions que complementin els grups ja existents. Les inscripcions ’hauran de fer al POLIESPORTIU MUNICIPAL (de 9 a 14 i de 16 a 20 h) poliesportiu@molinsderei.cat
A partir del 23 d’abril es repartirà a totes les escoles de Molins de Rei la informació més detallada (amb quotes i activitats) sobre les Activitats d’Estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada