dimecres, 29 de febrer del 2012

Beques Carnet Jove

El teu carnet t'obre les portes al món professional a través de les Beques Carnet Jove 2012!

La convocatòria per a l'any 2012 amplia la seva oferta a 12 beques, amb una dotació econòmica de 5.000 euros cadascuna. La persona beneficiària de cada beca desenvoluparà una estada a l'entitat col·laboradora amb una durada aproximada d'un any, dintre dels dotze mesos posteriors a la resolució de la beca:

- Beca Carnet Jove Connecta't al Disseny: Col•labora amb l'estudi de disseny del Programa Connecta't del Carnet Jove, elaborant el disseny i la il•lustració de les convocatòries del programa per a l'any 2013.

- Beca Carnet Jove Connecta't a les Lletres: Exerceix de periodista al diari El Punt Avui publicant un mínim d'11 peces.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la Ràdio: Col•labora en un programa radiofònic del Grup Flaix.

- Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic: Publica 11 tires còmiques a la revista El Jueves i 11 més a les publicacions de Medigrup (Medicampus, Preuniversitaris o Cicles Formatius). A més, o bé el guanyador de la beca o un dels quatre finalistes, pot editar un llibre amb Ediciones Glénat.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la Fotografia: Col•labora com a becari/ària de fotografia al diari La Vanguardia i publica un mínim de 20 fotografies.

- Beca Carnet Jove Connecta't a l'Enginyeria: Col•labora amb l'empresa Aqualogy Development Network (Grup AGBAR) en la Direcció I+D+i, participant en les tasques tècniques dels projectes de generació d'idees per nous projectes d'innovació.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la Informàtica: Col•labora amb l'empresa eyeOS com a becari/ària de programació al departament de desenvolupament de producte.

- Beca Carnet Jove Connecta't al Grafisme: Accedeix al món del disseny gràfic dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la Caracterítzació: Accedeix al món de la caracterització i el maquillatge dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la Infografia: Accedeix al món de la infografia dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya.

- Beca Carnet Jove Connecta't al Muntatge Musical: Accedeix al món del muntatge musical dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya.

- Beca Carnet Jove Connecta't al Vestuari: Accedeix al món del vestuari i la moda dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya.

En breu es publicarà al DOGC la resolució de convocatòria de les bases i us informarem sobre els terminis de participació a les primeres beques: Disseny, Lletres, Fotografia i Informàtica.

Més informació a www.carnetjove.cat/connectat

dimarts, 28 de febrer del 2012

L'estiu és teu

El programa l'Estiu és teu! és una proposta de l'Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya que s'adreça als nois i les noies de 5 a 16 anys amb l'objectiu que es puguin divertir i aprendre d'una manera diferent durant les vacances d'estiu.

El programa l'Estiu és teu! està dividit en onze modalitats d'activitats diferents dirigides per professors i tècnics especialitzats i monitors de lleure tots ells supervisats i orientats d'acord amb els Serveis Pedagògics de l'ACJ.

El termini per fer la preinscripció comença el 28 de febrer (a les 12h) i finalitza el 20 de març de 2012 (a les 12h).

ONZE TIPOLOGIES DIFERENTS

- Estades d'Idiomes: anglès, francès i alemany








Colònies Setmana Santa

La Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) organitza, un any més, unes estades per les vacances escolars de l'1 al 5 d'abril de 2012

Podeu demanar informació de dilluns a divendres telefonant a Central de Reserves (93 483 83 63) o per correu electrònic a l'adreça
reserves.xanascat@gencat.cat.


Edats dels participants:
- De 8 a 16 anys (anglès, astronomia i arts plàstiques)
- De 13 a 16 anys (cinema)

Dates: de l'1 al 5 d'abril de 2012
Entrada el diumenge 1 d'abril de 16 a 17h
Sortida el dijous 5 d'abril a les 16h

Objectius generals de les estades:
Transmetre valors de convivència i companyonia són els objectius bàsics per a uns dies de vacances.

Preus
Estades d’anglès -220 € IVA inclòs.
Estades d’Astronomia, Estades Creatives, Estades de Cinema - 232 € IVA inclòs
Inclou: allotjament, àpats (des del sopar del primer dia fins el dinar de l’últim dia), monitors, material, activitats i assegurança.

Tipologies

Estades d'Anglès - de 8 a 12 anys i de 13 a 16 anys
Estades d'Astronomia - de 8 a 16 anys
Estades Creatives - de 8 a 16 anys
Estades de Cinema - de 13 a 16 anys

Més informació

divendres, 24 de febrer del 2012

Procés de selecció personal: Pla d'Informació i Vigilància contra Incendis Forestals 2012

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) conjuntament amb la Diputació de Barcelona i els Ajuntaments, desenvolupen des de fa uns quants anys el Pla d'Informació i Vigilància contra Incendis Forestals (PVI) de les comarques de Barcelona.

Resta obert el procés de selecció dels informadors i operadors/es que han de realitzar les tasques de centralització de les comunicacions del Pla d'informació i vigilància contra incendis forestals 2012.

La data màxima de presentació de sol·licituds és el 30 de març.

Podeu consultar tot la informació de la convocatòria a: www.diba.es/incendis


dilluns, 20 de febrer del 2012

Agenda d'activitats a Molins de Rei del 20 de febrer al 4 de març

20 febrer al 4 de març

dijous, 16 de febrer del 2012

Carnestoltes Molins de Rei 2012

El proper 25 i 26 de febrer, arriba el Carnestoltes a Molins de Rei.
A partir del 15 de febrer  ja podeu inscriure les vostres comparses per a la Rua, a l'Estanc Margarit (Plaça de la Creu, 3).  També podeu adquirir els abonaments pel ball:
10€ amb el carnet de comparser, carnet jove, carnet del foment o carnet de la Biblioteca.
12€ anticipada         
15€ taquilla

PROGRAMA DEL CARNESTOLTES

dilluns, 13 de febrer del 2012

Jornades de Portes Obertes per al Curs escolar 2012-2013


Les dates de preinscripció de l' educació secundària obligatòria (de 1r a 4t d’ESO), no es sabran de manera definitiva fins d’aquí unes setmanes, quan es publiqui la resolució del Departament d’Ensenyament de la Generalitat que regula tot el procés de preinscripció. La previsió segons el Departament és que comenci durant la segona quinzena del mes de març.

Calendari portes obertes centres que imparteixen estudis de secundària a  Molins de Rei:

Institut Bernat el Ferrer: Dimarts 14 de febrer a les 18h

Institut Lluís de Requesens: Dimecres 15 de febrer a les :17, 18 i 18:45h
Es faran 3 sessions: 17 h, adreçada a les famílies dels nois i noies de l’Escola l’Alzina, Escola Alfons XIII i Escola La Sínia.
18 h, adreçada a les famílies dels nois i noies de l’Escola Pont de la Cadena, Escola Estel i Escola Josep M. Madorell.
18.45 h, adreçada a les famílies dels nois i noies de l’Escola Castell Ciuró i l’Escola Pau Vila (El Papiol).
Si alguna família no pot anar al torn horari que li correspon per escola, pot afegir-se a un grup d’un altre horari.

Col·legi Sant Miquel: Dissabte 18 de febrer de 10 a 13 h
Hi haurà servei de guarderia per a aquelles famílies que el necessitin.

Col·legi Virolai: Diumenge 26 de febrer a les 11:30h
Hi haurà servei de guarderia per a aquelles famílies que el necessitin.

dilluns, 6 de febrer del 2012

Exposició Després de l'ESO...què?

.
Un any més arriba a la Biblioteca Pau Vila, l’’exposició “Després de l’ESO...què?” del 9 al 22 de febrer de 2011, de dilluns a divendres, de 15.15 a 20.15 h, i els dissabtes, de 9.30 a 13.00 h. L' Exposició s’organitza en el marc de les activitats del Pla director de Joventut MOU!3 i del PIDCES (Programa d’informació i dinamització als centres de secundària de Molins de Rei). “Desprès de l’ Eso... què?” té per objectiu donar informació i orientació als joves sobre què i com continuar estudiant després de finalitzar l’ensenyament secundari obligatori, l’hagin aprovat o no. Per tant, els joves trobaran informació sobre Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà de formació professional, esports, arts plàstiques i disseny, Programes de Qualificació Professional (PQPI) i preparació de proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà, com també la formació no reglada i de règim especial.
Podeu trobar més informació sobre l’exposició al web de l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona, www.diba.cat/plajove/despresdeleso

Agenda d'activitats a Molins de rei del 6 al 19 de febrer

6 al 19 de febrer

Agenda Jove: Gener Abril 2012

Agenda Jove Gener Abril 2012

dijous, 2 de febrer del 2012

El Punt Jove a la Fira de la Candelera


En motiu de la fira de la Candelera, el Punt Jove es desplaça a  l’ estand situat a la plaça del Moli, just a l'entrada de la carpa d'entitats .
És per aquest motiu, que divendres 3 de febrer, el Punt Jove romandrà tancat, encara que durant tota la fira ens podreu trobar a l’estand en el següent horari:
-         
 Dissabte d’ 10 a 14 h i de 18 a 21h.
Diumenge d’ 11 a 14h i de 18 a 20h
A l’estand podreu renovar i tramitar el nou carnet MOU! 2012, si teniu entre 16 i 25 anys i residiu a Molins de Rei .
El  carnet, és   totalment gratuït i únicament heu de portar DNI i una fotografia mida carnet.  Recordeu que amb el carnet obtindreu descomptes en les projeccions del Cine Club Hal 2002, i en els Cursos i Tallers per a joves  MOU3!