dimarts, 8 d’octubre del 2013

Enranger, guanyadors de la 9a edició de l’Empalmat


La final de la 9a Edició de l’Empalmat es va dur a terme la matinada del 27 de setembre a la plaça de la Llibertat, en el marc de la Festa Major de Sant Miquel 2013.
L’objectiu principal d’aquesta proposta, és la  promoció dels grups de música locals. El concurs consta de dues fase, en la primera fase celebrada el dissabte 14 de setembre a l´Escola  Pont de la Cadena, van participar 4 grups entre els que el jurat format per Pilar Casals i David Franch de l’Escola Municipal de Música Julià Canals, Ferran Cardona de Ràdio Molins de Rei, i Joan Figueras de Metal Defender va escollir els dos finalistes de l’edició del 2013: Triple Esencia i Enranger.
 
En la final del dia 27 de setembre el jurat va escollir com a guanyador d’aquesta novena edició Enranger, que rebrà un premi en metàl·lic de 1.000 €, el segon premi dotat en 250 € va ser per Triple Esencia.
 
En aquesta activitat de la Festa Major han col·laborat diverses entitats i les regidories de Cultura i Joventut, dins del projecte de Joves Creadors del Pla Local de Joventut MOU!3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada