dilluns, 9 de desembre del 2013

Exposició fotogràfica " Els seus ulls", a la Federació Obrera fins al 17 de desembre

  

On està violència? La resposta ens la donen sis dones i sis càmeres. Sis experiències que ens revelen una visió quotidiana de la violència.
L'exposició 'Els seus ulls' és el resultat d'un projecte en el qual la Josita, la Maribel, la Julia, l'Olga, la Carolina i l'Odette, supervivents de la violència de gènere, han retratat llocs on l'han patida.

Els espais no són neutres ni objectius. Per acostar-nos a la vivència de la violència de gènere i veure el món a través dels ulls de les dones, hem demanat que ens mostrin els llocs on han patit aquesta violència. Només amb una càmera fotogràfica i gran valor, ens acosten a aquesta experiencia vinculant-la a l'espai físic on es produeix, transformant aquest espai que ens és conegut, comú i habitual en un testimoni viu i real del que suposa la violència. Gràcies a la seva valentia i la seva disposició a tornar-se a enfrontar a les seves vivències, construeixen, a través d'aquests espais comuns, un punt de trobada entre elles i els espectadors i les  espectadores.

Un acostament necessari, per fer-nos sensibles i responsables d'una realitat de la qual en formem part.
 
El projecte 'Els seus ulls' ha estat a càrrec del Colectivo Domingo i la Plataforma unitària contra les violències de gènere, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, l'Associació Noestassola i l'Associació Hèlia.
 
Podeu veure l' exposició a la Federació Obrera fins al 17 de desembre de dilluns a divendres de 15:30 a 22h.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada