dimarts, 24 de desembre del 2013

Punt Jove tancat fins al 6 de gener

 El Punt Jove romandrà tancat, del 24 de desembre al 6 de gener ,  si necessiteu tramitar  carnets:  d’ Alberguista en totes les modalitats,  Carnet Jove, Carnet ISIC i Carnet ITIC podeu adreçar-vos  al:
 
Punt d'Informació Juvenil de l'Agència Catalana de la Joventut

Adreça: C/ Calàbria, 147
 
Població: Barcelona
 
Telèfon:  93 483 83 84
 
Horari: De dilluns a dijous de 9’30 a 14h i de 15 a 18:30, divendres de 9:30 a 14h
Els dies 27 i 30 de gener l'horari especial de 9'30 a 14h.
 

dimarts, 17 de desembre del 2013

9è Mercat d' Art Jove a Molins de Rei: 20 al 23 de desembre i del 3 al 5 de gener

                  



 
Arriba una nova edició del Mercat d'art jove organitzat conjuntament entre la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Molins de Rei  i el Cercle Artístic de Molins de Rei. 
 El mercat té com objectiu facilitar als joves artistes de la vila un espai per donar a conèixer la seva obra entre els molinencs i molinenques.
 
En aquesta edició hi participaran 9 artistes. Entre les obres exposades, els visitants podran  veure i adquirir: ceràmica, disseny de moda, complements i bijuteria  amb materials tèxtils i  sabons artesans.
 
Podeu visitar al mercat els dies: 20, 21, 22 i 23 de desembre de 2013 i els dies 3,4 i 5 de gener de 2014 de 10 a 21, al pati de l'Escola Municipal de Música, entrada per carrer Rafael de Casanova

 

    

 

dilluns, 9 de desembre del 2013

Parc de Nadal a Molins de Rei


Exposició fotogràfica " Els seus ulls", a la Federació Obrera fins al 17 de desembre

  

On està violència? La resposta ens la donen sis dones i sis càmeres. Sis experiències que ens revelen una visió quotidiana de la violència.
L'exposició 'Els seus ulls' és el resultat d'un projecte en el qual la Josita, la Maribel, la Julia, l'Olga, la Carolina i l'Odette, supervivents de la violència de gènere, han retratat llocs on l'han patida.

Els espais no són neutres ni objectius. Per acostar-nos a la vivència de la violència de gènere i veure el món a través dels ulls de les dones, hem demanat que ens mostrin els llocs on han patit aquesta violència. Només amb una càmera fotogràfica i gran valor, ens acosten a aquesta experiencia vinculant-la a l'espai físic on es produeix, transformant aquest espai que ens és conegut, comú i habitual en un testimoni viu i real del que suposa la violència. Gràcies a la seva valentia i la seva disposició a tornar-se a enfrontar a les seves vivències, construeixen, a través d'aquests espais comuns, un punt de trobada entre elles i els espectadors i les  espectadores.

Un acostament necessari, per fer-nos sensibles i responsables d'una realitat de la qual en formem part.
 
El projecte 'Els seus ulls' ha estat a càrrec del Colectivo Domingo i la Plataforma unitària contra les violències de gènere, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, l'Associació Noestassola i l'Associació Hèlia.
 
Podeu veure l' exposició a la Federació Obrera fins al 17 de desembre de dilluns a divendres de 15:30 a 22h.
 

Cine club: La mejor oferta