dijous, 25 de setembre del 2014

Tens entre 18 i 25 anys? Vine al teatre o al cine, t’ho posem fàcil!

Ni pedra, ni pollastre. Tu que pots: Escena25!


 




 
 
 

Vols 25 euros per a les arts en viu? Doncs només has de registrar-te al web de la campanya Escena25 adreçada a joves d’entre 18 i 25 anys i tindràs accés a espectacles en més de 70 teatres i sales de concerts d’arreu de Catalunya. En fer-ho, rebràs una aportació de 25€ per a una entrada o bé dos imports de 12,5€ per anar a dos espectacles diferents.
 
Pots comprar les entrades durant tot el mes d’octubre de 2014 però tens temps per anar a l’espectacle d’arts escèniques o al concert de música en viu que hagis triat també durant el mes de novembre. Fins i tot, pots convidar a un/a amic/ga (també d’entre 18 i 25 anys) perquè reservi l’entrada en 24 hores i així poder-hi anar plegats. Només caldrà que recolliu les entrades a les taquilles corresponents i si l’import és superior a 25€, abonar la diferència.
 
Aquesta campanya social té com a objectius principals facilitar l’accés dels joves a la cultura i alhora promocionar els equipaments d’arts escèniques i música d’arreu del país. La iniciativa, que es va encetar l’any passat, està organitzada per una aliança de teatres i sales de concerts de Catalunya i el Departament de Cultura, i compta amb el suport de la Direcció General de Joventut, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, les universitats catalanes, les biblioteques de Catalunya, TRAM i FGC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada