dimecres, 29 d’octubre del 2014

Tallers gratuïts a la UNED Santa Coloma per a emprenedors/es culturals i creatius

El Consell Comarcal del Barcelonès i els Ajuntaments de la comarca (Badalona, Barcelona, L’Hospitalet, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet), amb la col.laboració de la UNED Santa Coloma de Gramenet,  organitzen un Cicle d'activitats i tallers per a la promoció de l'autoocupació juvenil en el sector creatiu i cultural per a joves del Barcelonès.

En el marc d'aquest cicle, la UNED Santa Coloma acull a partir de la propera setmana quatre tallers gratuïts, amb els quals us volen acostar tota la informació i recursos que existeixen per tal de crear la vostra ocupació i treure l’emprenedor o emprenedora que tots i totes porteu dins.

Tallers a Santa Coloma de Gramenet:

Els tallers que es realitzen a la seu de la UNED a Santa Coloma de Gramenet  es poden seguir tant presencial com veure online en directe via streaming, cal fer la inscripció d’aquets taller a la web https://extension.uned.es/&idcentro=150

Taller: Com crear una empresa creativa viable? De la idea al Model de Negoci amb el Canvas
Dates: dilluns 3/11/2014
Hora: de 17:00h a 19:00h
Lloc: UNED Santa Coloma de Gramenet 


Ajudant-nos del Canvas de Osterwalder i del càlcul del punt d’equilibri, aquesta sessió pretén fer una primera aproximació per valorar si la nostra idea pot convertir-se en una empresa.

Taller: Màrqueting i comercialització per a emprenedors i empreses culturals i creatives
Data: dimarts 4/11/2014
Hora: de 17:00h a 19:00h
Lloc: UNED Santa Coloma de Gramenet 


La formació dóna les eines bàsiques per a definir una estratègia de màrqueting i venda (anàlisi de mercat, posicionament, segmentació i màrqueting mix) que ens porti a definir una sèrie d’accions comercials.

Taller: Com organitzar una empresa creativa per créixer sent eficients i eficaços i com establir preus i pressupostos sense ofegar-se
Data: dilluns 24/11/2014
Hora: de 17:00h a 19:00h
Lloc: UNED Santa Coloma de Gramenet 


Crear i gestionar una empresa no és només una qüestió de tenir els coneixements teòrics de màrqueting, producció o econòmics. Cal que aquests vagin acompanyats d’una sèrie de competències que ens ajuden a posar-los en pràctica per tal de créixer essent eficients i eficaços i definir una política de preus competitiva però viable.

Taller: Aspectes clau de les formes jurídiques i altres aspectes legals per a empreses culturals i creatives
Data: dimarts 25/11/2014
Hora: de 17:00h a 19:00h
Lloc: UNED Santa Coloma de Gramenet 


En la formació s’explicaran els criteris per escollir una forma jurídica, posant especial èmfasi en aquelles formes més habituals en el sector, i es plantejaran altres aspectes legals a tenir en compte per a empreses culturals i creatives.



Més informació: 

Oficina de Joventut i Habitatge
Consell Comarcal del Barcelonès
Tel. 93.567.97.51
comunicaciojove@barcelones.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada