dilluns, 12 de gener del 2015

Pack Jove: Carnet Jove 2015

Des de l’1 de gener de 2015, el Pack Jove deixa d’imprimir-se, ja que els vals passen a ser virtuals. Per aconseguir els teus vals, tan sols cal que et baixis l’APP del Carnet Jove i que et registris (a través de l’APP o del web del Carnet Jove). El nou Pack Jove Virtual es molt més accessible i amb més descomptes que mai.
 
A partit d’ara, podràs utilitzar els vals del Pack Jove des del teu mòbil o imprimint-los des del web. En el cas que vulguis utilitzar-los des del teu mòbil, tan sols et caldrà ensenyar les diferents pantalles de validació als establiments, perquè aquests validin la “utilització” del val. Per altra banda, en el cas que vulguis utilitzar els vals des del web, podràs descarregar-te’ls en format PDF i imprimir-te’ls per presentar-los a l’establiment.
 
Al Pack Jove 2015 hi trobaràs més de 140 vals de descompte en àmbits com la Cultura, Turisme i mobilitat, Esports, Salut, Formació, Tecnologia, Lleure i d'Altres. En total trobaràs 9 vals nous, 11 vals de gratuïtat, 68 vals 2x1, 43 vals del 50% de descompte i 25 tarifes especials.
 

Registra't ara mateix i tingues tots els teus vals a punt!!!

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada