dimarts, 10 de febrer del 2015

Camps de treball per a joves de 14 a 29 anys

Els camps de treball són organitzats per entitats i associacions juvenils, amb el suport de la Direcció General de Joventut. Combinen el lleure amb el servei a la comunitat, bé ajudant persones, bé protegint la natura, bé recuperant el patrimoni, etc.

Hi ha molts camps de treball, tant a Catalunya com arreu del món. La majoria es realitzen durant les vacances, però en trobem de modalitats molt diverses: n'hi ha que duren quinze dies, a l'estiu; i n'hi ha de fins a 6 mesos, a països del sud.

Hi pots participar si tens entre 14-29 anys, i vols contribuir activament a la vida de grup i fer-hi les tasques corresponents.

Per inscriure's cal pagar una quota (cada organització estableix la seva) que garanteix les despeses d'allotjament, alimentació, direcció tècnica i animació i l'assegurança de responsabilitat civil. No inclou el transport per a arribar al camp ni l'assegurança de viatge.

Us informem que tenim previst que l’oferta de camps de treball per aquest estiu 2015 estigui disponible  a en el següent enllaç: a partir de la segona quinzena de març.

 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada