dilluns, 9 de març del 2015

Pressupostos Participatius 2015
Nova edició del MOU! EL CUL! procés de pressupostos participatius, adreçat a joves de 14 a 30 anys de Molins de Rei
Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Molins de Rei s’inicia el període de difusió de la cinquena edició el projecte MOU! EL CUL!, un procés de pressupostos participatius, emmarcat en el    Pla  Local de Joventut – MOU!

Aquets procés s’adreça a  tots els joves i les joves de 14 a 30 anys, que viuen a Molins de Rei. L’objectiu és que la joventut de Molins de Rei decideixi a quines activitats o projectes es destinen 6.000 € del pressupost de la Regidoria. Les accions han d’estar relacionades amb l’oci, la cultura i la creació o l’emancipació. Hi ha 6 categories d’acord amb la temàtica i el grup d’edat.

Tot el procés estarà validat per a Comissió de Seguiment del Pla Local de Joventut, que està integrada per representants de les entitats i tècnics de la regidoria de Joventut. Les seves funcions es concreten en assessorar sobre els aspectes tècnics del procés i fer-ne el seguiment i l’avaluació.




El calendari d’aquesta fase del projecte és:
Data
Acció

2 al 31 de març de 2015
Difusió del projecte

2 al 31 de març de 2015

Recollida de propostes
7 al 10 d'abril de 2015
Valoració propostes per part de la Comissió de Seguiment
16 d'abril de 2015
Assemblea oberta
27 d'abril al 31 de desembre de 2015
Implementació dels projectes

NORMATIVA MOU EL CUL

Per a més informació, us podeu adreçar al Punt Jove, carrer Verdaguer 48, de dilluns a divendres de 17 a 20 h i els dimecres de 10 a 14 h o consultar  www.pijmolinsderei.blogspot.com o  pij.molins@diba.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada