dijous, 16 d’abril del 2015

Patis Oberts a les Escoles de Molins de Rei
El projecte Patis Oberts dona resposta a la petició dels joves que vam participat del Pla Local de Joventut 2014-2016, i el pla d’Infància a i Adolescència 2014-2017 d’obrir els patis de les escoles als joves no associats per poder afavorir la creació d’espais d’oci no consumista i fomentar la practica de l’esport entre els joves.

Des del passat 11 d’abril i fins el proper 4 d’octubre els patis de les escoles Estel, L’Alzina i El Palau (fins ara Alfons XIII) estaran oberts cada cap de setmana. El projecte “Patis Oberts” preveu que a cada pati hi hagi una persona per supervisar el correcte ús de les instal·lacions. L’objectiu és habilitar nous espais pel joc i el lleure en les zones més concorregudes i en les franges horàries de més demanda.

En horari de 10h a 14h i de 16h a 21h. Aquesta iniciativa es repetirà diumenge i tots els caps de setmana fins el 4 d’octubre, així com tots els dies del mes d’agost. En canvi no s’obriran els patis els dies festius oficials així com els dies que hi hagi activitats previstes per part d’entitats en aquests espais. Les persones que vulguin utilitzar-los podran fer-ho lliurement, sense cursar cap tràmit o sol·licitud. La normativa d’ús preveu que no se’n pugui fer un ús exclusiu per part de ningú i que es respectin els horaris establerts. Tampoc s’hi podran entrar vehicles a motor ni animals (amb l’excepció dels gossos pigall), i no s’hi podrà fumar ni consumir begudes alcohòliques.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada