dijous, 29 de gener del 2015

164a. Fira de la Candelera 2015

Logo Fira
 
                                
164 anys després, la Fira de la Candelera manté el seu esperit original, de vinculació al món rural, però pensada per generar intercanvi i atracció a Molins de Rei. El que aporta la Fira a la vila és incalculable. La Fira de la Candelera conté la forma de ser de la vila i el país. Des de les nostres arrels i tradicions ens adaptem als nous temps i avancem per, sense de deixar de ser el que som, millorar. Us convideu que viviu la 164 Fira de la Candelera.

dilluns, 26 de gener del 2015

Vacances en família 2015

 


Voleu fer unes “Vacances en família”?
Pares, mares, si residiu a Catalunya i teniu fills menors de 18 anys ja us podeu preinscriure a les “Vacances en família” que us ofereix la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).




El programa us permetrà gaudir d’unes vacances de qualitat en albergs a uns preus molt assequibles, compartir més temps lliure amb la família, participar en activitats de màgia, pallassos, espectacles de titelles, entre d’altres i, alhora, descobrir diferents indrets de Catalunya d’alt interès turístic i cultural.
No ho dubteu, si hi voleu participar només cal que feu la preinscripció a la pàgina de Xanascat del 19 de gener al 9 de febrer. Amb la preinscripció obtindreu un número a partir del qual s’adjudicaran les places pel sorteig davant notari que es farà el dia 11 de febrer. Així doncs, no cal esperar més per fer la preinscripció.

Més informació

dilluns, 12 de gener del 2015

Pack Jove: Carnet Jove 2015

Des de l’1 de gener de 2015, el Pack Jove deixa d’imprimir-se, ja que els vals passen a ser virtuals. Per aconseguir els teus vals, tan sols cal que et baixis l’APP del Carnet Jove i que et registris (a través de l’APP o del web del Carnet Jove). El nou Pack Jove Virtual es molt més accessible i amb més descomptes que mai.
 
A partit d’ara, podràs utilitzar els vals del Pack Jove des del teu mòbil o imprimint-los des del web. En el cas que vulguis utilitzar-los des del teu mòbil, tan sols et caldrà ensenyar les diferents pantalles de validació als establiments, perquè aquests validin la “utilització” del val. Per altra banda, en el cas que vulguis utilitzar els vals des del web, podràs descarregar-te’ls en format PDF i imprimir-te’ls per presentar-los a l’establiment.
 
Al Pack Jove 2015 hi trobaràs més de 140 vals de descompte en àmbits com la Cultura, Turisme i mobilitat, Esports, Salut, Formació, Tecnologia, Lleure i d'Altres. En total trobaràs 9 vals nous, 11 vals de gratuïtat, 68 vals 2x1, 43 vals del 50% de descompte i 25 tarifes especials.
 

Registra't ara mateix i tingues tots els teus vals a punt!!!

 
 

dimecres, 7 de gener del 2015

Exposició: El futur comença avui


Cinema: Magical Girl


ESCAPA'T a la neu

Esc..apa't a la Neu! - XANASCAT

Amb l'arribada de la neu també arriben les activitats de l'ESC NEU i els seus avantatges per a que gaudiu al màxim dels dies de fred. 

T'oferim un ampli ventall d'activitats del més variades. Podreu practicar l'esquí o podeu descobrir noves activitats i endinsar-vos en el món de la neu com mai no us hi heu submergit. 

Des dels albergs de la XANASCAT t'oferim dos maneres de practicar els esports i activitats que més t'agraden sense haver-te de preocupar de res.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ 
Pack clàssic, el qual inclou 2 dies de forfet i una nit d'alberg en règim de pernoctar-esmorzar, mitja pensió o pensió completa. (Veure preus segons alberg i estació d'esquí). 

> La Molina 
> La Masella 
> Vall de Núria 
> Granpallars 
> Vallnord 
> Vallter 2000 

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ 
Pack alternatiu, on hi trobaràs activitats com excursions amb raquetes de neu, construcció d'iglús, trineus de gossos i molt més. Tot pensat per gaudir de la neu d'una manera diferent. Tu tries el que més t'agrada, nosaltres t'ho preparem i tu ho gaudeixes! 

Consultar les activitats 


ESC neu a la carta - Tots aquells usuaris que formin un grup poden sol·licitar un paquet a mida, és a dir, les dates, alberg i activitats que prefereixin. 

Descomptes i promocions sobre l'allotjament 

• Els infants fins a 3 anys tenen un descompte del 100% sobre la pernoctació i l'esmorzar i un 50% de descompte en els àpats. 
• Els infants de 4 a 6 anys tenen un descompte del 50% en els serveis de pernoctació i àpats. 
• Els infants de 7 a 13 anys tenen un descompte del 25% en els serveis de pernoctació i àpats.