dimecres, 13 de gener del 2016


Exposició fotogràfica “Escoles d’altres mons”
 
 

La Federació Obrera acollirà l’exposició fotogràfica “Escoles d’altres mons” de l’11 al 28 de gener, es podrà visitar de dilluns a divendres de 16 a 22h. La inauguració es farà el dijous 14 de gener a les 18h i comptarà amb l’assistència del comissari de l’exposició l’escriptor salvadorenc Carlos Ernesto García que farà una visita guiada a l’exposició.


L’exposició recull un excel·lent treball fotogràfic  realitzat per Kim Manresa, fotoperiodista de La Vanguardia, al llarg de molt anys de viatges per diferents indrets del món. Són 50 fotografies que mostren escoles,mestres i alumnes de més de 30 països i que fan reflexionar sobre els desequilibris i les desigualtats, però també sobre l’esforç de mestres i alumnes per fer realitat el dret a l’educació, malgrat les dificultats. Les fotografies s’acompanyen de manuscrits d’escriptors de gran prestigi internacional, entre ells 10 premis Nobel de Literatura, que han posat la lletra a les imatges per deixar clar que les injustícies i les desigualtats només es poden eradicar per mitjà de l’educació.

Es faran visites amb alumnes de primària i secundària dels centres educatius de la Vila que ho demanin amb antelació. Escoles d’altres mons és un exposició itinerant de la Diputació de Barcelona, que a Molins de Rei organitzen conjuntament la regidoria d’Educació, la regidoria de Solidaritat i Cooperació i la regidoria de Joventut.

                        US HI ESPEREM!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada