dijous, 18 de febrer del 2016


 

TALLER FEM COMIC!!!

Els dies 2 i 4 de febrer va tenir lloc el Taller gratuït FEM CÓMIC!  per a joves fins a 18 anys de Molins de Rei. El taller, a càrrec de la Regidoria de Joventut,  estava emmarcat dins l’exposició “Vinyetes: Història del còmic en català” del Consorci de Normalització Lingüística.
El taller constava de 3 hores (repartides en dues tardes) on els assistents podien assaborir un tastet de còmic de la mà d’en Josep Miquel, il·lustrador i dissenyador gràfic de Molins de Rei.
L’objectiu era explorar  les possibilitats creatives de cadascú per obtenir resultats diversos i així poder ampliar el seu ventall de recursos. Mitjançant dinàmiques  individuals i grupals, els  joves participants van aproximar-se a la base dels còmics: la creació de personatges i el text narratiu.
El taller va ser un èxit de participació amb 10 assistents però també de satisfacció: tant els joves com el tallerista van gaudir amb l’experiència i van marxar satisfets i ganes de repetir. Des del Punt Jove volem agrair-vos a tots i totes la vostra implicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada