dimecres, 25 de novembre del 2020










El Servei Comarcal de Joventut del Baix Llobregat es suma, un any més, a la promoció d’iniciatives programades coincidint amb la celebració del 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, incorporant-hi la perspectiva juvenil. 

El Servei Comarcal de Joventut, conjuntament amb l’Oficina Jove d’Emancipació i el Departament de Feminismes del Consell Comarcal del Baix Llobregat, es congratula de presentar la campanya 2020, centrada en la distribució d’un vídeo breu de denúncia i conscienciació vers la violència masclista.

El material audiovisual que vehicula la difusió del missatge de la campanya ha estat produït per creaRSA, S.C.C.L (Creació de Responsabilitat Social Audiovisual, de treball associat, sense ànim de lucre i d’iniciativa social). 

Es va aconseguir reunir un grup de joves d’Olesa de Montserrat compromesos/es amb els objectius que persegueix la campanya i que estaven disposats/des a participar-hi. 

El vídeo recrea quatre situacions que, malauradament, resultaran familiars a qualsevol persona que les visualitzi. Les diferents expressions de violència masclista es denuncien emprant els formats propis de diferents plataformes de xarxes socials, el que confereix major versemblança a cadascuna de les situacions assenyalades.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada