divendres, 5 de juny del 2015


Jove, Posa’t a Punt x l’estiu!!!

La calor ja ha arribat! I amb ella les vacances: organitzar viatges, les feines d’estiu, el exàmens finals, les Festes Majors, els casals... La qüestió és que en un mes s’acaben les obligacions i comença el temps lliure. Tot un estiu per fer el que vulguis.

No saps per on començar? Al Punt Jove tenim la informació que necessites:

-Feina a l’estiu: T’ajudem a fer un bon currículums i t’apropem les eines necessàries per trobar una feina de temporada. Al Punt t’oferim un assessorament personalitzat perquè aconsegueixis el teu objectiu.

-Què puc estudiar? La fi del curs planteja grans dubtes. Al Punt disposem de tota la info necessària per ajudar-te a escollir el teu futur: accés a la Universitat, CFGS, CFGM, ESO, estudis artístics, programes de formació i inserció, Batxillerat, cursos d’idiomes, estudis esportius...

-Mobilitat Internacional: Al Punt t’expliquem com anar de viatge allà on vulguis. Coneix els camps de treball, els projectes internacionals, les pàgines d’intercanvi entre viatgers: un univers d’experiències a preus assequibles. Amés, tramitem carnets que et permetran obtenir descomptes en els teus viatges (Carnet d’alberguista, Carnet d’estudiant internacional...)

-Viatgeteca: Disposem de guies de viatge en préstec i d’informació turística d’arreu del món. Vine a fer un cop d’ull a la nostra Viatgeteca i organitza unes vacances a la teva mida!

I pels que vulgueu passar l’estiu a prop de casa, aquí també hi ha mil coses a fer: t’informem de les Festes Majors de tota Catalunya, dels Casals d’Estiu i les colònies, i de totes les activitats culturals i d’oci que tindran lloc a casa nostra en aquests mesos de calor.

Al Punt Jove t’assessorem perquè aquest estiu sigui de pel·lícula. Acosta’t a la nostra seu, a la Federació Obrera de dilluns a divendre entre les 5 i les 8 i dimecres de 10 a 14 h.  Ens trobaràs al carre Jacint Verdaguer, 48 de Molins de Rei o al nostre blog pijmolinsderei.blogspot.com

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada