dijous, 4 de juny del 2015


 VACANCES EN FAMÍLIA

Vacances en Família té per objecte potenciar el lleure familiar potenciant, com aspecte educatiu, al convivència dels membres de la unitat familiar entre ells i la resta de famílies, durant els períodes de ponts, vacances d'estiu i caps de setmana.
Poden participar-hi aquelles famílies amb fills i filles a càrrec fins als 17 anys d'edat inclosos en el moment de gaudir de l'estada.

 El programa 'Vacances en família' inicia la temporada 2015 amb la primera convocatòria, oferint torns d'estada des del mes de març fins a finals del mes d'agost.

Les famílies interessades podreu optar a estades de 'Vacances en família' en els caps de setmana des del mes de març fins al mes de juny, a estades d'estiu de 7 i 3 nits als mesos de juliol i agost i com és habitual, el programa també ofereix estades per als ponts principals de l'any: la Setmana Santa, el pont de maig i el pont de l'1 de juny.

Si us interessa gaudir d'una estada entre els mesos de setembre i febrer, des del 29 de maig al 22 de juny s'obre el període de preinscripcions per a la segona convocatòria, que ofereix estades tots els caps de setmana, el pont de la diada, el pont d'octubre i el pont de desembre.

 

Aquests són els terminis de preinscripció, sorteig i adjudicacions:

 Segona convocatòria:
-Preinscripció: del 29 de maig (a partir de les 12 hores) al 22 de juny de 2015 (fins a les 12 hores).
-Sorteig: 23 de juny de 2015. El sorteig es portarà a
terme a la Seu central de Loto Catalunya (Passeig Sant Joan 45).
-Publicació del sorteig: 26 de juny de 2015 (a partir de les 12.00 h).
-Assignació de places:a partir del 29 de juny a les 12:00 hores, totes aquelles famílies que hagin obtingut plaça podran descarregar-se la documentació directament des de la plana web www.xanascat.cat.

- Llista d'espera: A partir del dia 9 de juliol aquelles famílies que hagin quedat en llista d'espera podran accedir a la seva preinscripció i consultar els torns disponibles a fi d'auto adjudicar-se i reservar el torn que els interessi.

 
  Tota la informació sobre el programa, els albergs participants i els torns d'estada, la trobareu en el llibret en format digital que us podeu descarregar en aquest enllaç: 
 
http://xanascat.cat/acjweb/documents/dynfiles/1432634992039zrdm0/Vacances%20en%20familia%202015%202a%20convocatoria.pdf 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada