divendres, 18 de novembre de 2011

DIA MUNDIAL DE LA INFÀNCIA

El 20 de novembre farà vint i dos anys que en el marc de l’Assemblea General de l’Organització de les Nacions Unides ( ONU ) de 1989 es va aprovar la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets de l’ Infant. Alhora es creava el Comitè dels Drets de l’Infant per vetllar pel seu acompliment i fer-ne el seguiment.

 

En commemoració d’aquest dia s’ha previst, durant aquest mes de novembre, un munt d’activitats adreçades als infants i les seves famílies organitzades des de la regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Molins de Rei conjuntament amb les entitats de la Vila.

La conquesta dels drets dels infants lligats a la participació, és un dels principals objectius dels moviments socials que treballen amb i pels infants. Al segle XXI els drets a una participació real, esdevenen el punt de partida de la tasca de les entitats socials i ciutadanes que treballen per la generació i implementació dels valors basats en la generació de xarxa social i espais de vida diferents.dimecres, 16 de novembre de 2011

ESC...apa't a la neu!

Ja estan disponibles les activitats per l'ESC Neu 2011-2012. No t'ho perdis!.

Podeu demanar informació de dilluns a divendres telefonant a Central de Reserves (93 483 83 63) o per correu electrònic a l'adreça reserves.xanascat@gencat.cat.Amb l'arribada de la neu també arriben les activitats de l'ESC NEU i els seus avantatges per a que gaudiu al màxim dels dies de fred.

T'oferim un ampli ventall d'activitats del més variades. Podreu practicar l'esquí o podeu descobrir noves activitats i endinsar-vos en el món de la neu com mai no us hi heu submergit.

Des dels albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya t'oferim dos maneres de practicar els esports i activitats que més t'agraden sense haver-te de preocupar de res.

Pack clàssic, el qual inclou 2 dies de forfet i una nit d'alberg en règim de mitja pensió. (Veure preus segons alberg i estació d'esquí).La Molina

La Masella
Vall de Núria
Vall Nord
Vallter 2000
Gran Pallars Alp 2500

dimarts, 15 de novembre de 2011

Activitats a Molins de Rei Del 14 al 27 de novembre de 2011

14 al 27 novembre