BENESTAR EMOCIONAL

 


Servei de suport psicològic per adolescents i joves amb l’objectiu de donar suport individual i de grup als i les joves i les seves famílies.


Es realitzen sessions individuals, amb famílies i tallers grupals, oferint un espai en què puguin expressar emocions, parlar d’allò que els preocupa, rebre eines per a la  gestió d’emocions i conflictes...

Aquest servei es gratuït i es presta a les tardes, de 16 a 21 hores.

Els joves i les seves famílies que requereixin d’aquest servei hauran de ser derivats per l’Equip Bàsic de Serveis Socials Municipal. 

Aquest servei treballa en xarxa amb els diferents agents educatius (Instituts, Equip Atenció Psicològica) i el  Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ) ubicat al CAP de Molins de Rei.

Informació al 93 680 37 31

desmotxillat@molinsderei.cat

Campanya Benestar emocional

Campanya sobre benestar emocional adreçada a infants de 10 i 11 anys, adolescents i joves de 12 a 18 anys, a les seves famílies, al professorat dels centres educatius i a les entitats de lleure infantil i juvenil.

És en aquesta etapa de la vida de les persones, la infància, l’adolescència i la joventut quan es produeixen canvis substancials en les funcions i estructures cerebrals que ens expliquen molts dels seus comportaments i que seran altament importants per a un desenvolupament de la identitat i autonomia personal.

Els hàbits saludables en un entorn familiar, educatiu i comunitari favorables seran  en la promoció d’una bona salut mental.


Informació Campanya Benestar emocional: puntjove@molinsderei.cat
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada