PREMIS I CONCURSOS

Convocatòria V Premi Dona Jove, Ciència i Tecnologia 2023

El premi és un reconeixement que s’atorga a una obra o treball de recerca que suposi una innovació en el món de la ciència i la tecnologia, i que hagi estat presentat o publicat per una dona jove.

L’essència del premi: Reconeixement a les dones joves que aposten per la innovació en el món de la ciència i la tecnologia.


Concurs de Dibuix i Pintura Lluís Fisas i Moreno

En Lluís Fisas i Moreno va ser un molinenc que no va negar mai cap esforç pel bé del seu poble i és conegut per les seves obres escultòriques i dibuixos.

La seva feina de pagès no el privà de participar activament en la vida cultural de la nostra vila. Aquesta tasca la va fer com a membre d’institucions i entitats sense ànim de lucre, com el Comitè Executiu de la Fira de la Candelera, la Fundació Agrària de Molins de Rei, com a cofundador del Cercle Artístic de Molins de Rei.

Va crear, l’any 1994, el Concurs Infantil de Dibuix Premi Josep Maria Madorell i Muntané en el marc de la Fira de la Candelera, ja que tenia gran devoció per la quitxalla, amb la mateixa il·lusió que , tres anys abans, també n’havia iniciat un altre al Mercat de la Concepció de Barcelona amb la idea de fer créixer la presència i participació dels infants en les activitats de la comunitat i el món de l’art.

Organitza: Ajuntament de Molins de Rei amb col·laboració del Cercle Artístic de Molins de Rei.

Destinataris: Infants i joves d’entre 6 i 18 anys de Molins de Rei.

Objectius: Potenciar la creativitat i l’art del dibuix i la pintura als infants i joves de Molins de Rei.Concurs de Música Empalma! 

Aquest concurs té com a objectiu principal la promoció dels grups de música i/o solistes joves. 

Tots els grups o solistes que faci menys de 4 anys que toquin podran participar en aquest concurs on, a més d’optar a un primer premi de 1.000 euros per al guanyador, podran actuar en l’escenari principal de la Festa Major de la vila en la Nit d’Empalmada.

Les inscripcions estaran obertes per a tots els músics de Catalunya. Hi poden participar amb tots els estils musicals, però amb el requisit que els temes que es presentin al concurs han de ser propis o, com a màxim, es pot fer una versió.

Més informació


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada