dimecres, 30 de novembre del 2011

TEATRE SOCIAL: LARA AL CENTRE

Lara al Cercle,  una proposta de Teatraviesas GTO  una activitats de teatre d’intervenció social,una eina alternativa per a  sensibilitzar en relació a les injustícies socials mitjançant projectes  artístics i socials en el marc del cicle de teatre social organitza pel Casal de Joves Autogestionat la Mola dins el projecte de Pressupostos Participatius de la Regidoria de Joventut

La representació es farà,  dissabte 3 de desembre de 2011, a les 19h, al Casal autogestionat de joves La MOLA.

Notícia presentació blog Punt Jove

Veure notícia de Molins TV.

divendres, 25 de novembre del 2011

Activitats a Molins de Rei del 28 de novembre a l'11 de desembre

de_28_novembre_l'_11_de_desembre

dilluns, 21 de novembre del 2011

7è Mercat d'art Jove

Arriba el 7è   Mercat d’Art Jove del 16 de desembre de 2011 al 5 de gener de 2012 a la seu del Cercle Artístic de Molins de Rei.
El mercat està organitzat des de la Regidoria de Joventut   de l’Ajuntament de Molins de Rei, dins de les activitats del Pla Director de Joventut MOU!3,  conjuntament amb el Cercle Artístic i té per objectiu facilitar als joves artistes entre els 18 i els 34 anys, mostrar la seva obra (pintura, fotografia, il•lustració, gravat, grafit, vinil, escultura...), als ciutadans i ciutadanes de la Vila de Molins de Rei.

Inscripcions:
a) Documentació que s’ha d’aportar:
Sol•licitud d’inscripció degudament emplenada, podeu trobar les bases del concurs  i una còpia dels documents a adjuntar a: 
www.molinsderei.cat/puntjove, www.molinsderei.cat ,
pij.molinsderei.blogspot.com,  http://cercleartistic.molinsderei.net/

Fotocòpia d’un document d’identificació del/de la participant o d’un/a membre de l’equip.
Breu currículum de l’artista o equip.

b) Termini i lloc de presentació:
 Les sol•licituds es podran presentar del 21 de novembre  fins  el 12 de desembre a:

1/ Cercle Artístic: Carrer Major, 79 baixos, de Molins de Rei, de dilluns a divendres de 19 a 20h.

2/ Punt Jove: Av. València, 21 baixos, de Molins de Rei de dilluns a divendres de 17 a 20h i dimecres de 10 a 14h. Telèfon informació: 93.668.54.52.

Horari del Mercat: Podreu visitar el Mercat d’Art Jove del 16 de desembre de 2011 al 5 de gener 2012,  de dilluns a dissabte de 18 a 21h, a la seu del Cercle Artístic de Molins de Rei ( C/ Major 79).

divendres, 18 de novembre del 2011

DIA MUNDIAL DE LA INFÀNCIA

El 20 de novembre farà vint i dos anys que en el marc de l’Assemblea General de l’Organització de les Nacions Unides ( ONU ) de 1989 es va aprovar la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets de l’ Infant. Alhora es creava el Comitè dels Drets de l’Infant per vetllar pel seu acompliment i fer-ne el seguiment.

 

En commemoració d’aquest dia s’ha previst, durant aquest mes de novembre, un munt d’activitats adreçades als infants i les seves famílies organitzades des de la regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Molins de Rei conjuntament amb les entitats de la Vila.

La conquesta dels drets dels infants lligats a la participació, és un dels principals objectius dels moviments socials que treballen amb i pels infants. Al segle XXI els drets a una participació real, esdevenen el punt de partida de la tasca de les entitats socials i ciutadanes que treballen per la generació i implementació dels valors basats en la generació de xarxa social i espais de vida diferents.dimecres, 16 de novembre del 2011

ESC...apa't a la neu!

Ja estan disponibles les activitats per l'ESC Neu 2011-2012. No t'ho perdis!.

Podeu demanar informació de dilluns a divendres telefonant a Central de Reserves (93 483 83 63) o per correu electrònic a l'adreça reserves.xanascat@gencat.cat.Amb l'arribada de la neu també arriben les activitats de l'ESC NEU i els seus avantatges per a que gaudiu al màxim dels dies de fred.

T'oferim un ampli ventall d'activitats del més variades. Podreu practicar l'esquí o podeu descobrir noves activitats i endinsar-vos en el món de la neu com mai no us hi heu submergit.

Des dels albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya t'oferim dos maneres de practicar els esports i activitats que més t'agraden sense haver-te de preocupar de res.

Pack clàssic, el qual inclou 2 dies de forfet i una nit d'alberg en règim de mitja pensió. (Veure preus segons alberg i estació d'esquí).La Molina

La Masella
Vall de Núria
Vall Nord
Vallter 2000
Gran Pallars Alp 2500

dimarts, 15 de novembre del 2011

Activitats a Molins de Rei Del 14 al 27 de novembre de 2011

14 al 27 novembre

dilluns, 7 de novembre del 2011

Acredita't


Moltes persones han adquirit les seves competències professionals en el mateix lloc de treball, mitjançant la pràctica, l'experiència professional i vies no formals de formació. Per tant, són persones que tenen les competències, però no l'acreditació oficial.
Aquest procediment permet a les persones que hi participen aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses i facilita, d'aquesta manera, la seva integració laboral, la promoció professional i el reconeixement social.
Els àmbits professionals convocats són de l’aigua, de l’automoció, dels biocides, del condicionament físic, de la dependència, de l’educació infantil, de l’hoteleria i de la sanitat.
Per iniciar el procediment d'acreditació, les persones interessades a participar-hi han d'emplenar telemàticament la sol·licitud de preinscripció a l'Oficina Virtual de Tràmits (OVT).- del 8 al 17 de novembre.