dimarts, 20 de desembre del 2011

Aules d'estudi a Molins de Rei: 2 de gener al 5 de febrer

L’Ajuntament de Molins de Rei, mitjançant la Regidoria de Joventut, organitza les aules d’estudi a la Biblioteca Pau Vila adreçades a joves estudiants més grans de 18 anys.

Aquestes aules s’organitzen cada any coincidint amb els períodes d’exàmens dels estudiants universitaris per tal que els joves trobin un espai on poder estudiar amb la tranquil·litat adequada.

Per tal de garantir un espai idoni per a l’estudi, les persones usuàries de la Biblioteca han de respectar el silenci i les normes bàsiques de bona convivència, com també tenir cura del material que hi ha.

Parc de Nadal 2011

Parc Nadal11

dijous, 15 de desembre del 2011

Mercat d'Art Jove del 16 de desembre al 5 de gener


El divendres 16 de desembre, a les 19 h,  s’obrirà el 7è Mercat d’Art Jove que té com objectiu facilitar als joves artistes de la vila, d’ entre 18 i 34 anys un espai per donar a conèixer la seva obra entre els molinencs i les molinenques. Les obres que poden presentar els joves són de temàtica lliure i de petit format.

El mercat organitzat pel Cercle Artístic de Molins de Rei i la regidoria de joventut  en el marc del Pla local de Joventut - MOU!3, estarà obert del 16 de desembre de 2011 al 5 de gener de 2012 de  dilluns a dissabte de 18 a 21h, a la seu del Cercle Artístic de Molins de Rei (c. Major, 79).

El Mercat d'Art Jove del 2011, acollirà obres de 6 artistes joves. Entre les obres exposades, els visitants al Mercat d' Art Jove, podran veure i adquirir artesania ceràmica,   escultura en ceràmica, pintura, bijuteria amb diversos materials i tècniques.

Per a més informació us podeu adreçar a:

Cercle Artístic, c. Major 79 http://cercleartistic.molinsderei.net/

Punt Jove, av. de València, 21 baixos. Tel 93.668.54.52. De dilluns a divendres de 17 a 20h i dimecres de 10 a 14h. c/e pij.molins@diba.es . www.molinsderei.cat/puntjove , pij.molinsderei.blogspot.com
    

Beques curs practicum fotogràfic als Balcans 2012

L’ associació de fotoperiodistes Kelvar  en l’exercici de la seva tasca social que du a terme per tal de contribuir a millorar la formació fotogràfica de futures promeses de la fotografia seguirà a mb la seva trajectòria de concedir noves beques de fotografia pels cursos Practicums Fotogràfic Balcans.

Enguany concedirem 6 noves beques de formació per prendre part als cursos “Practicum fotogràfic” que REPORTER ACADEMY realitza  durant els mesos d’estiu de 2012 als Balcans.

Les beques van adreçades a joves entre 18 i 24 anys. 

Més informació: beques@fotoperiodisteskevlar.org. o al telèfon 679 636 217


dimecres, 14 de desembre del 2011

Mostra de Pessebres de Guix


Entre el 17 de desembre de 2011 i el 13 de gener de 2012 es podrà veure la mostra de pessebres de guix 2011, obres dels alumnes del curs de pessebres de guix organitzat per l’Associació Amics dels Pessebres de Molins de Rei.

L’exposició que es durà a terme a la Sala d’exposicions de l’Agrupació Folklòrica de Molins de Rei (c/ Rafael Casanova, 26-28) serà inaugurada el dissabte 17 de desembre, a les 19 h,  i es podrà visitar  dies laborables de 17 a 20 h i festius d’11.30.a 14 h.

El curs de pessebres s’ha realitzat a l’Espai Jove de l’av. València des d’octubre a desembre.

L’Associació Amics dels Pessebres de Molins de Rei ha recuperat una antiga tradició; la de fer pessebres de guix.

Per fer-ho només cal treballar sobre unes plaques de guix, tot reproduint parets, muntanyes...

Al curs de pessebres han participat un total de 22 alumnes, 14 infants i 8 adults, l’activitats forma part del  projecte Joves Creadors, del Pla Local de Joventut 2010-2013, el MOU!3

dilluns, 12 de desembre del 2011

Activitats a Molins de Rei del 12 al 25 de desembre

12 al 25 de desembre

dilluns, 5 de desembre del 2011

Festa Posa't la Gorra: 10 i 11 de desembre

 
El dissabte 10 de desembre de 18 a 20h al Foment Cultural i Artístic, es durà a terme per primer cop, el Festival en solidaritat amb nens i nenes amb càncer.

El diumenge 11de desembre de 10 a 14 h, a l’Escola Alfons XIII, es durà a terme,  per cinque any consecutiu, la Festa Infantil per a recollir fons per l’AFANOC, associació d’infants amb càncer formada per pares, amics i familiars de nenes i nens afectats per aquesta malaltia, treballa per cercar solucions per al conjunt de trastorns que envolten el càncer infantil

Les activitats estàn organitzades per una comissió formada per l’AFANOC, la Regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Molins de Rei, l’Illa del Tresor, el Cèltic i la Junta local de l’AECC, i  el seu principal objectiu és recollir diners per a destinar-los al projecte d’AFANOC La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a les famílies de nens i nenes amb diagnòstic de càncer que tinguin la necessitat de desplaçar-se als hospitals de referència per a seguir el tractament mèdic.

Els infants i les famílies que s’apropin al Festival i la Festa podran gaudir, el dissabte de les actuacions de Sergi Buka, Pas a Pas, Espai Xirgu, Albertmag, Escola Municipal de Música Julià Canals, la coral infantil el Molinet, i el diumenge dels inflables,la presencia del Camell, l’Enxuscat, els Gegants, els Matossers  i participar als tallers organitzats per les entitats de la Vila:




La Festa de Diumenge comparà amb la presencia de les autoritats de la Vila i el president de l’AFANOC, el Sr. Josep Pla Buxo.

Els actes seràn conduits pel periodista Xavi Diaz .

La festa de diumenge finalitzarà amb una Rifa organitzada amb la col·laboració de  comerços de la Vila .

Els diners recollits de les aportacions  pels comerços  i empreses de la Vila i  la venda de les gorres  es donaran a l’AFANOC, en l’edició del 2010 és van recollir un total de 9.941,50€

Per a més informació, us podeu adreçar a la Regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Molins de Rei (tel. 93 680 37 31).