dilluns, 23 de gener del 2012

Si no saps què estudiar, " In-forma't"

Si no saps què estudiar, ‘In-forma’t’

124 xerrades sobre les diferents opcions d’itineraris acadèmics, un fòrum virtual amb joves que ja estan cursant diferents modalitats d’estudis, l’exposició ‘Ja saps què faràs?’, visites a centres de treball per veure com és el dia a dia d’alguns professionals o vídeos en línia sobre les famílies professionals de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior i d’alguns estudis universitaris. Si estàs decidint el camí formatiu i professional que vols iniciar i tens dubtes i inquietuds, la campanya ‘In-forma’t’ et pot ajudar a triar l’opció més encertada.

Que vols conèixer les vies d’accés, el contingut dels estudis i les sortides professionals d’algunes de les famílies professionals de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior i alguns Estudis Universitaris? Doncs pots assistir a les xerrades ‘Tria Via’, que es desenvoluparan als Punts d’Informació Juvenils, o seguir-ne el contingut destacat en línia mitjançant els vídeos resum que es penjaran al mateix web de l’‘Informa’t’. Que et fas un embolic amb tota l’oferta formativa existent i vols tenir un mapa clar dels estudis i les vies per accedir-hi? Aleshores no deixis de consultar aquesta secció del web  on, en funció de la teva edat i dels estudis que tens fins al moment, podràs veure molt gràficament les opcions de què disposes. Consulta també l’apartat Noves Ocupacions  on trobaràs un cercador de professions, segons els teus interessos i nivell d’estudis, per identificar aquelles sortides professionals que millor s’ajustin al teu perfil.
I si necessites una informació encara més personalitzada, no deixis passar l’oportunitat. Participa al Fòrum virtual entr@lumnes que, del 12 al 30 de març, et permetrà plantejar preguntes, de tu a tu, a joves que ja estan cursant el batxillerat, cicles formatius, un Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) o una carrera universitària.

Més encara. A partir del 27 de febrer pots apuntar-te a l’activitat ‘Explora’ per conèixer de ben a prop com treballen professionals de diferents sectors en els seus llocs de treball: a l’aeroport, en un centre sociosanitari, en un parc de bombers i a la ràdio. Les visites a empreses i serveis es portaran a terme del 2 al 5 d’abril, durant la Setmana Santa.

Agenda d'activitats a Molins de Rei del 23 de gener al 6 de febrer

23 de Gener Al 6 de Febrer

dimecres, 11 de gener del 2012

Joves Parelles lingüístiques d'anglès

Busquem joves de 15 a 30 anys amb un nivell
mitjà o alt d’anglès i que disposin d’ 1 hora
setmanal per conversar en anglès amb una
altra persona del mateix nivell.

Oferim un espai on poder practicar i millorar el
teu nivell d’anglès amb un altre jove com tu.

Activitat gratuïta: requereix inscripció prèvia.
 
Punt Jove Molins de Rei
Av. València, 21
pij.molins@diba.es
Tel: 93 668 54 52
www.molinsderei.cat/puntjove
pijmolinsderei.blogspot.com

Carnet del MOU! 2012

Si tens entre 16 i 25 anys, i et vols beneficiar de l’ENTRADA JOVE, només necessites el  teu carnet del MOU!
El podràs fer al Punt Jove (av. de València, 21) de dilluns a divendres, de 17 a 20 h, i els dimecres, de 10 a 14 h.

És totalment gratuït i només cal que portis una foto mida carnet.

dilluns, 9 de gener del 2012

Agenda d'activitats a Molins de Rei del 9 al 22 de gener

9 al 22 de gener

dilluns, 2 de gener del 2012

Activitats del 26 de desembre de 2011 al 8 de gener de 2012

26 des al 8 gen