dimecres, 29 de febrer de 2012

Beques Carnet Jove

El teu carnet t'obre les portes al món professional a través de les Beques Carnet Jove 2012!

La convocatòria per a l'any 2012 amplia la seva oferta a 12 beques, amb una dotació econòmica de 5.000 euros cadascuna. La persona beneficiària de cada beca desenvoluparà una estada a l'entitat col·laboradora amb una durada aproximada d'un any, dintre dels dotze mesos posteriors a la resolució de la beca:

- Beca Carnet Jove Connecta't al Disseny: Col•labora amb l'estudi de disseny del Programa Connecta't del Carnet Jove, elaborant el disseny i la il•lustració de les convocatòries del programa per a l'any 2013.

- Beca Carnet Jove Connecta't a les Lletres: Exerceix de periodista al diari El Punt Avui publicant un mínim d'11 peces.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la Ràdio: Col•labora en un programa radiofònic del Grup Flaix.

- Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic: Publica 11 tires còmiques a la revista El Jueves i 11 més a les publicacions de Medigrup (Medicampus, Preuniversitaris o Cicles Formatius). A més, o bé el guanyador de la beca o un dels quatre finalistes, pot editar un llibre amb Ediciones Glénat.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la Fotografia: Col•labora com a becari/ària de fotografia al diari La Vanguardia i publica un mínim de 20 fotografies.

- Beca Carnet Jove Connecta't a l'Enginyeria: Col•labora amb l'empresa Aqualogy Development Network (Grup AGBAR) en la Direcció I+D+i, participant en les tasques tècniques dels projectes de generació d'idees per nous projectes d'innovació.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la Informàtica: Col•labora amb l'empresa eyeOS com a becari/ària de programació al departament de desenvolupament de producte.

- Beca Carnet Jove Connecta't al Grafisme: Accedeix al món del disseny gràfic dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la Caracterítzació: Accedeix al món de la caracterització i el maquillatge dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la Infografia: Accedeix al món de la infografia dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya.

- Beca Carnet Jove Connecta't al Muntatge Musical: Accedeix al món del muntatge musical dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya.

- Beca Carnet Jove Connecta't al Vestuari: Accedeix al món del vestuari i la moda dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya.

En breu es publicarà al DOGC la resolució de convocatòria de les bases i us informarem sobre els terminis de participació a les primeres beques: Disseny, Lletres, Fotografia i Informàtica.

Més informació a www.carnetjove.cat/connectat

dimarts, 28 de febrer de 2012

L'estiu és teu

El programa l'Estiu és teu! és una proposta de l'Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya que s'adreça als nois i les noies de 5 a 16 anys amb l'objectiu que es puguin divertir i aprendre d'una manera diferent durant les vacances d'estiu.

El programa l'Estiu és teu! està dividit en onze modalitats d'activitats diferents dirigides per professors i tècnics especialitzats i monitors de lleure tots ells supervisats i orientats d'acord amb els Serveis Pedagògics de l'ACJ.

El termini per fer la preinscripció comença el 28 de febrer (a les 12h) i finalitza el 20 de març de 2012 (a les 12h).

ONZE TIPOLOGIES DIFERENTS

- Estades d'Idiomes: anglès, francès i alemany
Colònies Setmana Santa

La Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) organitza, un any més, unes estades per les vacances escolars de l'1 al 5 d'abril de 2012

Podeu demanar informació de dilluns a divendres telefonant a Central de Reserves (93 483 83 63) o per correu electrònic a l'adreça
reserves.xanascat@gencat.cat.


Edats dels participants:
- De 8 a 16 anys (anglès, astronomia i arts plàstiques)
- De 13 a 16 anys (cinema)

Dates: de l'1 al 5 d'abril de 2012
Entrada el diumenge 1 d'abril de 16 a 17h
Sortida el dijous 5 d'abril a les 16h

Objectius generals de les estades:
Transmetre valors de convivència i companyonia són els objectius bàsics per a uns dies de vacances.

Preus
Estades d’anglès -220 € IVA inclòs.
Estades d’Astronomia, Estades Creatives, Estades de Cinema - 232 € IVA inclòs
Inclou: allotjament, àpats (des del sopar del primer dia fins el dinar de l’últim dia), monitors, material, activitats i assegurança.

Tipologies

Estades d'Anglès - de 8 a 12 anys i de 13 a 16 anys
Estades d'Astronomia - de 8 a 16 anys
Estades Creatives - de 8 a 16 anys
Estades de Cinema - de 13 a 16 anys

Més informació