dimecres, 18 d’abril del 2012

Concurs de curtmetratges: EL COST DE NO RECICLAR

A través de la campanya “EL COST DE NO RECICLAR” us convidem a participar en un concurs de curtmetratges en el qual podreu elaborar i donar a conèixer els vostres vídeos.
Així, a l’hora d’elaborar els curtmetratges, comptareu amb l’assessorament de diversos tècnics ambientals i audiovisuals que donaran suport, tant de tipus tècnic com amb relació als continguts ambientals.
Tots els curtmetratges que compleixin les especificacions de les bases del concurs es penjaran en una web dissenyada especialment per a la campanya i es podran visualitzar a través de la Xarxa. Mitjançant votació popular en línia es seleccionaran els curtmetratges més votats per cada categoria. Dels més votats, el jurat triarà els tres finalistes per categoria que es donaran a conèixer al Festival de Curtmetratges i es triaran els guanyadors.

El premi consisteix en el reconeixement i la difusió dels curtmetratges guanyadors de cada categoria a través de diferents mitjans de comunicació: diversos canals de televisió  autonòmica i local, cinemes locals i xarxes socials, així com també en
premsa digital.

DESTINATARIS:

Centres d’educació secundària dels municipis de Castellbisbal, Corbera de Llobregat, Molins de Rei i Torrelles de Llobregat. Per a aquesta categoria, s’estableixen tres subcategories:
o primer cicle d’ESO
o segon cicle d’ESO
o batxillerat
Els estudiants que estiguin interessats a realitzar un curtmetratge però el centre educatiu al
qual pertanyen no participi en el festival podran presentar-lo a títol personal en la categoria de
ciutadania.

Entitats dels municipis de Castellbisbal, Corbera de Llobregat, Molins de Rei i Torrelles de Llobregat.

Ciutadania. Concurs obert a la ciutadania d’altres municipis, sempre i quan es tracti la recollida selectiva en el marc del model de recollida de residus municipals de Castellbisbal, Corbera de Llobregat, Molins de Rei i Torrelles de Llobregat.



Vine al taller de formació bàsica que realitzarem el proper 3 de maig a les 19 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.


TERMINI DE LLIURAMENT DELS CURTMETRATGES

30 de maig de 2012. Es concretarà a través de la web de la campanya: http://www.elcostdenoreciclar.cat/

 

dimecres, 11 d’abril del 2012

Camp Solidari a Nicaragua 2012

El Projecte Carnet Jove Solidari 2012 de l'Agència Catalana de la Joventut, a través del Programa Connecta't del Carnet Jove, és un projecte destinat a sensibilitzar les persones joves de Catalunya en temes de cooperació, dedicat al Comerç Just i al Consum Responsable.         

En el marc d'aquesta nova edició, s'organitza la participació de 10 persones titulars del Carnet Jove a un camp de solidaritat a Nicaragua, amb la voluntat de reforçar la sensibilització dels i les joves catalans/es en aquest tema.

 Entra a http://youtu.be/Iw6BzxaqtsI i podràs veure el vídeo del camp solidari 2011

Terminis de presentació de la documentació: El termini per presentar la sol·licitud finalitza el 22 d'abril de 2012.

Resolució: La resolució del concurs es farà pública entre el 26 i 27 d'abril de 2012.

* Fitxa per completar



VIII Jurant Carnet Jove Sitges 2012

Si t'agrada el cinema, ja tens aquí la nova edició del Jurat Carnet Jove Sitges!!

L'objecte del VIII Jurat Carnet Jove del SITGES 2012 - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya és donar l'oportunitat a cinc joves promeses de la crítica cinematogràfica o del món del cinema en general perquè puguin formar part d'un jurat oficial d'un dels festival més prestigiosos de cinema i el número u dins el gènere fantàstic. El VII Jurat Carnet Jove atorgarà dos premis: Premi Jurat Carnet Jove a la Millor Pel·lícula de la Secció Oficial i Premi Jurat Carnet Jove a la Millor Pel·lícula de la Secció Midnight X-Treme.

TERMINIS DE LA CONVOCATÒRIA:
2 d'abril -10 de juliol: Termini de presentació de candidatures
11 de juliol - 15 de setembre: Selecció del Jurat
16 - 23 de setembre: Comunicació de la selecció d'integrants del Jurat Carnet Jove 
4 - 14 d'octubre: Sitges 2012 - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

DESCARREGA'T LES BASES I PARTICIPA A PARTIR DEL DIA 2 D'ABRIL!!
Qüestionari