dimarts, 15 de maig del 2012

Erasmus per a joves emprenedors

La Comissió Europea et proposa un nou projecte adreçat als i les joves emprenedors/es, que té per objectiu potenciar l'esperit empresarial, la internacionalització i la competitivitat. Afanya’t: el termini per sumar-se a l’Erasmus per a Joves Emprenedors acaba el 31 de maig.

Erasmus per a joves emprenedors
 
Aquest tipus d’Erasmus es basa en l’intercanvi de coneixements i experiències entre un jove emprenedor, d’una banda, i un empresari experimentat d’una petita o mitjana empresa, l’anomenat empresari d’acollida, d’una altra. I el projecte consisteix en una convivència i col•laboració professional en períodes d’entre 1 i 6 mesos. L’estada dels joves emprenedors en algun dels 27 estats membres de la Unió Europea està parcialment subvencionada per la Comissió Europea.
Per participar en aquest Erasmus cal que siguis una persona emprenedora que planegis iniciar un projecte, i que comptis amb un pla d’empresa viable, o bé que ja hagis iniciat un projecte empresarial recentment, és a dir en els darrers tres anys. De l’altra banda, el programa també cerca persones empresàries que han tingut èxit en els seus negocis i que volen transmetre la seva experiència i savoir-faire en qualsevol sector empresarial. D’aquesta simbiosi, els aspirants europeus a empresaris n’extrauran les habilitats necessàries per a crear i/o dirigir amb èxit una petita o mitjana empresa a Europa.



divendres, 4 de maig del 2012

Activitats d'estiu 2012

Un estiu per als infantsL'Ajuntament manté l'oferta d'activitats d'estiu per als infants de la Vila. El període per a reservar plaça és del 2 al 25 de maig, al Poliesportiu Municipal.
des de les Regidories d’Infància, Joventut i Esports de l'Àrea de Serveis a les Persones s'organitzen les activitats d'estiu per als infants i joves de la població, amb l'ànim de cobrir amb activitats educatives i de lleure una part del període de vacances escolars.
Aquest any l’activitat principal es desenvolupa des de les 9 a les 13 h del matí, a l’escola La Sínia. A més es podran gaudir dels següents serveis complementaris:
  • Acollida matí, de 8 a 9 h
  • Menjador, de 13 a 15,30 h
  • Acollida de tarda, de 15,30 a 17 h
El període d’activitat, al qual els nens i nenes es poden apuntar, és per setmana. Enguany l’activitat es realitza des del 25 de juny al 27 de juliol i del 3 al 7 de setembre.
Els nens i nenes que es poden apuntar són els nascuts entre els anys 1998 i 2008, ambdós inclosos, dividits en els següents grups:
Les activitats de lleure, així com els serveis d’acollida matí, menjador i acollida tarda es desenvoluparan a l’escola La Sínia.
El període d’inscripcions anirà del 2 al 25 de maig, amb reserva de plaça. Després d'aquesta data i fins al final de les activitats només s'acceptaran aquelles inscripcions que complementin els grups ja existents. Les inscripcions ’hauran de fer al POLIESPORTIU MUNICIPAL (de 9 a 14 i de 16 a 20 h) poliesportiu@molinsderei.cat
A partir del 23 d’abril es repartirà a totes les escoles de Molins de Rei la informació més detallada (amb quotes i activitats) sobre les Activitats d’Estiu.