dimarts, 12 de febrer de 2013

Jornades de portes obertes centres educatius de Molins de ReiEls centres educatius de Molins de Rei realitzaran les jornades de portes obertes entre el 23 de febrer i el 9 de març.

El període de preinscripció per a Educació Infantil i Primària i Educació Secundària Obligatòria començarà, probablement, durant la segona quinzena del mes de març, tot i que caldrà esperar a què el Departament d’Ensenyament ho confirmi.

Un cop publicada la Resolució del Departament d’Ensenyament, l’Ajuntament us n’informarem a través de diferents vies.

dilluns, 11 de febrer de 2013

Vacances en família 2013

“Vacances en família”. Aquesta iniciativa ofereix a tots els pares amb fills menors de 18 anys la possibilitat de gaudir d’estades de vacances als albergs de la Generalitat, en diferents períodes de descans, a uns preus avantatjosos.

Amb el descans, les activitats proposades per a grans i petits i la convivència amb la resta de famílies es pretén que els participants gaudeixin alhora que tinguin l’oportunitat de conèixer diferents indrets de gran interès turístic i natural del nostre país.


Terminis 2013
Primera convocatòria:

-Preinscripció: del 4 de febrer (a partir de les 12 hores) al 25 de febrer de 2013 (fins a les 12 hores).
-Sorteig: 27 de febrer de 2013. El sorteig es portarà a terme a la Seu central de Loto Catalunya (Passeig Sant Joan 45).
-Publicitat del sorteig: 1 de març de 2013 (a partir de les 12.00 h).
-Assignació de places amb adjudicació directa:a partir del 4 de març a les 12:00 hores, totes aquelles famílies que hagin obtingut plaça podran descarregar-se la documentació directament des de la plana web www.xanascat.cat.

Aquelles famílies que hagin quedat amb plaça pendent d'assignació, rebran una trucada des del 012 a partir del dia 11 de març.

A partir del 25 de març, el 012 es posarà en contacte amb les persones que hagin quedat en llista d'espera, sempre i quan hi hagi places lliures.

Segona convocatòria:

-Preinscripció: de l'1 de juliol (a partir de les 12 hores) al 22 de juliol de 2013 (fins a les 12 hores).
-Sorteig: 24 de juliol de 2013. El sorteig es portarà a
terme a la Seu central de Loto Catalunya (Passeig Sant Joan 45).
-Publicitat del sorteig: 26 de juliol de 2013.
-Assignació de places:a partir del 29 de juliol a les 12:00 hores, totes aquelles famílies que hagin obtingut plaça podran descarregar-se la documentació directament des de la plana web www.xanascat.cat.

Aquelles famílies que hagin quedat amb plaça pendent d'assignació, rebran una trucada des del 012 a partir del 6 d'agost.

A partir del 19 d'agost, el 012 es posarà en contacte amb les persones que hagin quedat en llista d'espera, sempre i quan hi hagi places lliures.

Cinema: Una pistola en cada mano