dimarts, 5 de març de 2013

VII Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat

El Servei Comarcal de Joventut del Baix Llobregat organitza la VII Jornada Comarcal de Joventut amb la voluntat de transferir una visió de conjunt i de cooperació entre els 30 municipis del Baix Llobregat.
Enguany, la jornada tindrà lloc el proper dimecres 6 de març a la Federació Obrera.  La trobada acollirà aproximadament uns 100 professionals de les politiques de joventut: tècnics de joventut, tècnics en informació juvenil i Regidors de joventut dels 30 municipis del Baix Llobregat.

La Jornada s’iniciaria amb la presentació de la mateixa a càrrec de Xavi Paz, alcalde de Molins de Rei, Antoni Reig, director general de joventut de la Generalitat de Catalunya, Mireia Solsona, diputada delegada d’Educació, Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona i Joaquim Balsera, president del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Tot seguit, Arcadi Oliveres president de l’Associació Justícia i Pau de Barcelona i professor del departament d’Economia aplicada de la UAB, dura a terme una conferencia: La responsabilitat en aquet mon actual.

A partir de les 11 s’iniciarà l’intercanviï d’experiències entre els diferents professionals de joventut.

  • Projecte  Coneguem-nos de Molins de Rei
  • Projecte del Punt del voluntariat. La participació dels joves, clau per la ciutat de Cornella de Llobregat.
  • WorldCoo, projecte solidari de joves emprenedors.
  • Les polítiques i els professionals de joventut, de l’associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut.
  • Projecte cooperatiu Uikú, Coworking el Prat.

Esteve Altozano Regidor de Joventut i Infància, d’Activitats i Empresa de l’Ajuntament de Molins de Rei actuarà com a moderador de les experiències conjuntament amb Miquel Comino, conseller de joventut, del Consell Comarcal dl Baix Llobregat. La jornada te prevista la seva finalització a les 14h.