dimecres, 24 d’abril del 2013

Concurs: "El català, llengua jove"

El concurs “El català, llengua jove” és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura que, amb motiu de Sant Jordi i per commemorar els 100 anys de les Normes ortogràfiques, vol trobar el millor lema per fomentar l'ús del català entre els joves, especialment a les xarxes socials.


Hi pot concursar qualsevol persona seguidora del perfil Twitter o de la pàgina Facebook Llengua catalana. Per fer-ho haurà d’escriure un lema que fomenti el català entre els joves, especialment a les xarxes socials.Les propostes han de ser originals i inèdites i han d’estar pensades perquè es difonguin fàcilment pels sistemes de comunicació digital habituals entre els joves.
El lema ha de tenir un màxim de 110 caràcters i s'ha de presentar en català normativament correcte, a través de:

─ Twitter: cal fer una piulada amb el lema i afegir-hi #lljove @llenguacatalana.
─ Facebook: cal enviar un comentari o un missatge amb el lema a la pàgina Llengua catalana. Un cop fet, a causa de les normes de funcionament de Facebook, és indispensable enviar també un missatge amb el mateix contingut i el nom de l'autor a dgpl.cultura@gencat.cat. Si no es fan les dues coses, les aportacions a Facebook no seran tingudes en compte.

Es valorarà l’originalitat, la creativitat, la capacitat de síntesi, l'impacte i la viralitat que pugui aconseguir el lema proposat.

El termini per participar en el concurs és del 22 d'abril a les 23.59 h del 10 de maig de 2013. El guanyador del concurs rebrà una tauleta digital Android amb el sistema operatiu en català. La decisió del jurat es farà pública el 24 de maig.

dimecres, 10 d’abril del 2013

BAIX AVENTURA 2013: Curs de Surf a Zarautz


INSCRIPCIONS AL PUNT JOVE: Edifici de la Federació Obrera, C/ Jacint Verdaguer, 48 de dilluns a divendres de 17 a 20h i dimecres de 10 a 14h.