dimecres, 26 de juny del 2013

Juga't l'estiu: activitats per a infants de 4 a 12 anys

Juga’t l’Estiu és una activitat de tarda que organitzen el Centre Cívic l’Àngel i el Centre Comunitari Pont de la Cadena i la regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Molins de Rei, per als infants de 4 a 12 anys.                         
L’estiu és el temps dels infants per excel·lència i per aquest motiu volem oferir-los un ampli ventall d’activitats per al seu lleure, per a la seva educació i, alhora, que facilitin la conciliació familiar dels pares i mares. Amb aquesta finalitat, enguany tornem a obrir espais i a activar una programació d’activitats com el Juga’t l’Estiu, amb diferents preus per tal que s’ajusti a les necessitats de les famílies.
 
Juga’t l’Estiu és un espai on els infants poden aprendre jugant i poden divertir-se i desenvolupar la seva imaginació i creativitat amb altres infants, d’acord amb les seves preferències. El funcionament de l’activitat potencia l’autonomia de l’Infant, que en tot moment pot escollir l’espai de joc i està dinamitzada per monitors i monitores de les entitats de lleure educatiu de la Vila.
 
Aquesta activitat es desenvolupa des de les 17 a les 20h , a l’Escola Pont de la Cadena.
 

Move your fucking brain extreme fest


M.Y.F.B.E.F.9 - HORARIS
 


17:00 - 17:35 - MERCENARIO (Olesa - Death Metal)

17:50 - 18:25 - KORRUPTION FOUND (Barcelona - Black/Death)

18:40 - 19:15 - TSAR BOMB (Málaga - Black Metal)

19:30 - 20:15 - PARENTAL ADVISORY (Austria - Death Metal)

20:30 - 21:15 - CHRIST DENIED (Madrid - Death Metal)

21:35 - 22:20 - BAALPHEGOR (Girona - Brutal Death)

22:40 - 23:30 - SEVERANCE (EEUU - True Texan Death Metal)

23:50 - 00:50 - ENTHRONED - (Bèlgica - Black Metal)

01:10 - 02:00 - BENIGHTED - (França - Brutal Death)

02:15 - 02:50 - FALL OF MANKIND (Manresa - Brutal/Grind)

dimarts, 25 de juny del 2013

Et canvio cultura: LIKEIT

Likeit


Autor: Sergio Álvarez
 
Què és Likeit? És una xarxa social cultural basada en el sistema de recomanacions dels seus integrants sobre qualsevol camp de la cultura. Està especialitzada en els àmbits de la música, la literatura, el cinema i les sèries de televisió.
Quantes vegades t’ha agradat un disc, un llibre o una pel·lícula, malgrat les opinions negatives de la crítica especialitzada? Aquí les recomanacions vénen de gent com tu i amb els mateixos gustos que tu.
T’has cruspit en poques hores la sèrie Homeland i t’agradaria saber si existeixen altres sèries similars? A Likeit ho podràs esbrinar en pocs minuts i, a més, coneixeràs gent amb les mateixes aficions que tu.
Però tota xarxa social porta implícit un compromís. Per tant, no es tracta només de descobrir produccions culturals noves, sinó també de compartir les teves pròpies recomanacions.
Ja ho deien els Rollings Stones fa molts anys “It’s only rock and roll, but I like It! I a tu, també t’agrada Likeit?
 

No t’aturis

No t’aturis  


 
La Unió Europea vol que els joves no us atureu. Que trieu el vostre futur. Amb aquest objectiu ha posat en marxa un nou portal a la xarxa per ajudar-te a trobar feina o formació dins l’espai comunitari. A “Nomeparo.eu” també pots cercar els recursos disponibles si la teva opció és l’autoocupació.
 

http://www.nomeparo.eu/ trobaràs informació especialment adreçada a tu en tres àrees claus: l’educació, la cerca de feina i els recursos per a l’autoocupació.

Si necessites informació sobre els fons, programes i recursos que hi ha fora de l’Estat espanyol, no deixis de consultar-la.

Som-hi, no t’aturis: entra-hi!

Més informació:

- Perfil de Facebook: https://www.facebook.com/yonomeparo

- Perfil de Twitter: @yonomeparo
 

Subvencions a les associacions juvenils i entitats que ofereixen serveis a la joventut per activitats

 

L’objecte d'aquestes subvencions és la promoció de l’associacionisme juvenil, mitjançant el suport als projectes d’activitats de les associacions juvenils o de les entitats sense finalitat de lucre que facin serveis a la joventut.
Aquestes subvencions són compatibles amb altres subvencions que les entitats sol·licitants hagin pogut demanar per a la mateixa finalitat.
 
A qui va dirigit?
 
A les associacions juvenils, els Consells Locals de Joventut, les seccions juvenils d’associacions i les entitats sense finalitat de lucre inscrites al Cens d’entitats juvenils de la Direcció General de Joventut.

El termini per a la presentació dels formularis de sol·licitud és del 20 de juny al 9 de juliol de 2013.

Consulta la normativa

Sol·licitar la subvenció

dijous, 6 de juny del 2013

ASSEMBLEA DE DECISIÓ DEL MOU! EL CUL! Procés de pressupostos participatius, adreçat a joves de 14 a 30 anys de Molins de Rei


Finalitzat el període de presentació de propostes,  el proper dimecres 12 de juny a les, 20h  a la Federació Obrera, es realitzarà l’Assemblea de decisió.

En aquesta Assemblea hi hauran diferents fases:

a. Presentació de les propostes, per part de les persones o grups que les han presentat

b. Votacions individuals, on cada jove ho farà al grup d’edat corresponent, de 14- 17 o 18-30.
D’entre totes les propostes presentades es realitzarà la votació de les X propostes més interessants, per ordre d’interès. Totes les votacions individuals tindran el mateix pes, independentment del grup d’edat al qual pertanyin.

En el cas de les entitats, es comptabilitzarà únicament un vot per entitat, que correspondrà a aquell que hagi realitzat el seu representant assignat a l’efecte.

c. Votació per consens, es valoraran totes les propostes escollides a partir de les votacions individuals, i es cercarà el consens. S’intentarà buscar aquelles opcions on tothom es senti mínimament representat, tenint en consideració les opinions, informacions i experiències de tots els participants. D’aquesta manera augmentaran les garanties de què els acords presos siguin assumits i impulsats per tothom, o per la gran majoria.

Per a més informació, us podeu adreçar al Punt Jove, c/ Verdaguer, 48 de dilluns a divendres de 17 a 20 h i els dimecres de 10 a 14 h o consultar  www.pijmolinsderei.blogspot.com o  www.molinsderei.cat

Músiques invisibles: Empty Cage


Et creus molt llest? Festa Trivial