dilluns, 23 de setembre del 2013

VIII Concurs de Dibuix i Pintura Lluís Fisas i Moreno



Bases del concurs

#CapturaMolins



Programa Festa Major 2013



Programa de la Festa Major de Sant Miquel 2013Programa de mà
Agenda d'actes de la Festa Major
Cartell de la Festa Major
Com arribar-hi i moure's 

Semifinalistes Empalmat 2013


 
ENRANGER I TRIPLE ESENCIA finalistes de la 9è edició de l’Empalmat 2013

 

El dissabte 14 de setembre a l’Escola Pont de la Cadena es va dur a  terme  la fase eliminatòria del Concurs de Música per a solistes i grups locals Empalmat. Aquest concurs, organitzat per les regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Molins de Rei,  té com a objectiu promocionar grups de música i/o solistes locals amb 4 anys o menys d’experiència. Hi poden participar solistes o grups en els quals, com a mínim, un dels  membres hagi nascut a Molins de Rei, hi estigui empadronat actualment, o bé sigui alumne de l’Escola Municipal de Música.
 
El jurat, del concurs, està format per Joan Figueras de Metal Defenders, Pilar Casals i David Franch de l’Escola Municipal de Música Julià Canals, i Ferran Cardona de Radio Molins de Rei.
 
Els quatre grups que van participar en aquesta fase eliminatòria van ser, Komba’t (Rock-Ska-Rumba), Enranger (Heavy Metal),Orange Friends (Pop-Rock) i Triple Esencia(Rap-Hip Hop)
 
Els dos grups seleccionats pel jurat del concurs com a finalistes,  tocaran el dia 27 de setembre, a la final del concurs, en el marc de la Festa Major de Sant Miquel. Els premis de la 9a edició són 1000€ pels guanyadors i 250€ pel finalista. A més a més els dos grups participaran en la edició del Circuit Sonacentre, organitzat pels ajuntaments de La Palma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts i Molins de Rei,com una proposta per a la promoció dels artistes i grups de música joves.
 
Per a més informació us podeu adreçar al Punt Jove, de dilluns a divendres, de 17 a 20 h, i els dimecres, de 10 a 14 h, trucar al 93.668.54.52 o enviar un correu electrònic a pij.molins@diba.es.