dilluns, 18 de novembre del 2013

Cursa solidària: POSA'T LA GORRA, dissabte 30 de novembre de 2013Recorda! Pots fer la inscripció anticipada  al PUNT JOVE, Cèltic, Illa del Tresor, Twinner, Estanc Margarit i Forn Cal Cardona.


El mateix dia 30 d'11 a 14h també podràs fer inscripció d’última hora a la Plaça de Catalunya i a la Plaça de la Creu.

dimarts, 12 de novembre del 2013

Noves formes d'aprenentatge: MOOCS (Massive Online Open Course)

Són cursos en línia de diversos àmbits i disciplines que ofereixen un amplíssim catàleg d’universitats arreu del món. La novetat no és que els cursos s’imparteixin en línia, sinó el concepte “educació oberta”, que proposa un ensenyament de qualitat i gratuït.
L’oferta de cursos és molt variada tant pel que fa als temes com a la seva durada. En la majoria de cursos no cal cap titulació específica i, en acabar el curs, s’expedeix a l’alumnat un certificat propi del centre universitari.

 
 
Coursera potser és la plataforma més potent en aquest moment per nombre d’universitats participants i cursos ofertats.
 
EdX és una plataforma amb una metodologia molt semblant a Coursera fruit de l’associació de l’Institut de Tecnologia de Massachusetts i la Universitat de Harvard.

Udacity és una plataforma més especialitzada en cursos de programació.

UNEDCOMA és la plataforma de cursos gratuïts de la UNED.

Open Apps és l’espai virtual de la Universitat Oberta de Catalunya on posa a l’abast d’estudiants i institucions un recull d’experiències docents i aplicacions de qualitat.