divendres, 10 de gener de 2014

Dimecres al cinema

 
Les principals associacions de la industria del cinema, productors (FAPE), distribuïdors (FEDICINE) i exhibidors (FECE), amb el recolzament de l’ institut de Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA), han posat en marxa una iniciativa per tal de fomentar la cultura cinematogràfica i facilitar l’assistència al cinema.
Els espectadors podran gaudir tots els dimecres  no festius del 15 de gener al 15 d’abril  de projeccions de cinema  a un preu especial entre 3’90 i 5 euros.

dimarts, 7 de gener de 2014

Subencions a persones a l'atur de Molins de Rei que s'estableixin com autònomes


Amb l’objectiu d’estimular l’autoocupació l’Ajuntament ha creat una línia de subvencions adreçades a totes aquelles persones del municipi en situació d’atur que vulguin iniciar una activitat econòmica en règim d’autònomes. La subvenció, que ja es pot sol•licitar, cobreix fins el 100% de l’import de les quotes bàsiques durant els primers sis mesos i fins el 50% dels sis mesos següents.
 
Fins el proper 30 de setembre de 2014 (si no s’ha esgotat abans la disponibilitat pressupostària) es poden sol·licitar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana les subvencions per a persones en situació d’atur que es vulguin establir com a autònomes per arrencar una activitat econòmica. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Molins de Rei subvencionarà per cada nova alta en el Regim Especial d’Autònoms de la Seguretat Social fins el 100% de la quota mensual a pagar durant els 6 primers mesos un cop deduïdes les subvencions d’altres administracions pel mateix concepte i fins el 50% de la quota mensual a pagar els 6 mesos següents un cop deduïdes les subvencions d’altres administracions pel mateix concepte, amb un import màxim total de 800€.
 
Les persones que vulguin optar a aquesta línia de subvencions han d’estar empadronades a Molins de Rei des de fa un mínim de 6 mesos o han d’acreditar ser usuàries del Servei de Creació d’Empreses de l’Ajuntament amb anterioritat a la sol·licitud. S’adjunten a aquesta noticia les bases i els models de sol·licituds necessaris.   
 
Aquests ajuts tenen un caràcter retroactiu fins a l’1 d’octubre de 2013, de manera que també són vàlids per aquelles persones de Molins de Rei que s’hagin incorporat al règim d’autònoms en els darrers tres mesos de l’any 2013.

Bases subvenció autònoms

Model sol·licitud

Model domiciliació