dijous, 4 de setembre de 2014

Dos nous portals per ajudar als joves en el procés de recerca de feina.

 
Mapalaboral s'adreça a les persones que fan els seus primers passos en el món laboral, guiant-los per tal que puguin definir el seu projecte professional, i YouRock és una mena de LinkedIn específic per a joves.
Mapalaboral El camí per apropar-te al món laboral pot tenir moltes direccions i destinacions. Mapalaboral és una eina que t’ajudarà a orientar el teu trajecte professional, proveint-te de les coordenades que necessites per decidir quin camí vols seguir. Es tracta de construir el trajecte que et pugui donar els millors resultats que no sempre és el camí més ràpid ni el més fàcil. Tot això ho aconseguiràs definint el teu projecte professional.
 
La plataforma YouRock és una xarxa social laboral pensada per a joves i promoguda per una organització britànica. Vindria a ser com un LinkedIn de joves que posa en valor les seves habilitats, competències i coneixements. La xarxa compta amb la col·laboració de 18 països i està disponible en 14 idiomes diferents, entre ells el castellà.
 

Beques turisme de l' Agència Catalana de Turisme

 
 
 
L’Agència Catalana de Turisme ofereix a estudiants i titulats universitaris diverses opcions per tal que puguin introduir-se en el sector del turisme.
 
 
Ja s’ha publicat al DOGC la 17a convocatòria de beques de l’Agència Catalana de Turisme!
Van adreçades a persones amb titulació universitària que no tinguin més de trenta anys i que vulguin formar-se en el sector de la promoció turística.
 
Les places que s’ofereixen enguany són:
- 1 Madrid
- 1 Frankfurt
- 3 París
- 2 Brussel·les
- 1 Londres
 
El període de lliurament de sol·licituds serà del 16 de juliol al 30 de setembre de 2014.
Podeu trobar més informació al respecte (requisits, places ofertades, durada, dotació,…) clicant aquí.
 
Descarrega’t aquí el full de sol·licitud i l’annex de dades específiques per presentar la teva candidatura.

dimecres, 3 de setembre de 2014

6ª edició del concurs (RE)IMAGINA'T. Fem un espot no sexista! 
 
 
Què és el (RE)IMAGINA’T ?

(RE)IMAGINA’T és un concurs adreçat a grups de nois i noies d’entre 14 i 18 anys dels centres d’educació formal i d’entitats d’educació en el lleure dels municipis que formen part de l’Observatori, que proposa l’elaboració d’un guió i un story-board per a un espot no sexista. Els grups guanyadors tenen, com a premi, la possibilitat de realitzar l’espot, amb el suport d’un equip de professionals de producció audiovisual.


Qui pot participar-hi?

Joves d'entre 14 i 18 anys dels centres d’educació formal i d’entitats d’educació en el lleure dels municipis que formen part de l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació
.

Categories:
  • Categoria 1: Grups de noies i nois de 14, 15 i 16 anys
  • Categoria 2: Grups de noies i nois de 17 i 18 anys
 
Premis:
  • Premi al millor guió i story-board presentat a la categoria 1 sobre un espot referent a un producte.
  • Premi al millor guió i story-board presentat a la categoria 1 sobre un espot referent a una campanya de sensibilització en l’àmbit de la corresponsabilitat en el treball domèstic.
  • Premi al millor guió i story-board presentat a la categoria 2 sobre un espot referent a un producte.
  • Premi al millor guió i story-board presentat a la categoria 2 sobre un espot referent a una campanya de sensibilització en l’àmbit de la corresponsabilitat en el treball domèstic.
  •  
INSCRIPCIONS OBERTES FINS AL 14 DE NOVEMBRE DE 2014

Descarregueu la fitxa d'inscripció
aquí i escriviu-nos a:
observatorid@observatoridelesdones.org