dimarts, 30 de setembre del 2014

Paris 29: Guanyadors de la 10a edició de l' Empalmat

La final de la 10a Edició de l’Empalmat es va dur a terme la matinada del 28 de setembre a la plaça de la Llibertat, en el marc de la Festa Major de Sant Miquel 2014.
 
L’objectiu principal d’aquesta proposta, és la  promoció dels grups de música locals. El concurs consta de dues fase, en la primera fase celebrada el dissabte 12 de juliol a l´Escola  Pont de la Cadena, van participar 6 grups entre els que el jurat format per Pilar Casals i David Franch de l’Escola Municipal de Música Julià Canals, Ferran Cardona de Ràdio Molins de Rei, i Joan Figueras de Metal Defender va escollir els tres finalistes de l’edició del 2014: Paris 29, Melting Fast i Timón i Rumba.
 
En la final del dia 28 de setembre el jurat va escollir com a guanyador d’aquesta desena edició Paris 29, que rebrà un premi en metàl·lic de 1.000 €, els finalistes rebran un premi dotat en 250 € seran per Melting Fast i Timón i Rumba.
 
En aquesta activitat de la Festa Major han col·laborat diverses entitats i les regidories de Cultura i Joventut, dins del projecte de Joves Creadors del Pla Local de Joventut MOU!3.
 

 

 

 

dijous, 25 de setembre del 2014

Tens entre 18 i 25 anys? Vine al teatre o al cine, t’ho posem fàcil!

Ni pedra, ni pollastre. Tu que pots: Escena25!


 




 
 
 

Vols 25 euros per a les arts en viu? Doncs només has de registrar-te al web de la campanya Escena25 adreçada a joves d’entre 18 i 25 anys i tindràs accés a espectacles en més de 70 teatres i sales de concerts d’arreu de Catalunya. En fer-ho, rebràs una aportació de 25€ per a una entrada o bé dos imports de 12,5€ per anar a dos espectacles diferents.
 
Pots comprar les entrades durant tot el mes d’octubre de 2014 però tens temps per anar a l’espectacle d’arts escèniques o al concert de música en viu que hagis triat també durant el mes de novembre. Fins i tot, pots convidar a un/a amic/ga (també d’entre 18 i 25 anys) perquè reservi l’entrada en 24 hores i així poder-hi anar plegats. Només caldrà que recolliu les entrades a les taquilles corresponents i si l’import és superior a 25€, abonar la diferència.
 
Aquesta campanya social té com a objectius principals facilitar l’accés dels joves a la cultura i alhora promocionar els equipaments d’arts escèniques i música d’arreu del país. La iniciativa, que es va encetar l’any passat, està organitzada per una aliança de teatres i sales de concerts de Catalunya i el Departament de Cultura, i compta amb el suport de la Direcció General de Joventut, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, les universitats catalanes, les biblioteques de Catalunya, TRAM i FGC.

dijous, 18 de setembre del 2014

Festa Major de Sant Miquel 2014

Festa Major 2014 La Festa Major de Sant Miquel truca novament a la porta i l'obrim de bat a bat per gaudir-la amb els cinc sentits. Estem ansiosos per retrobar l'olor de la pólvora dels correfocs; per cantar i ballar al ritme de les havaneres, de les sardanes i dels concerts, i per seguir les actuacions que s'organitzan. Ens tornarem a sorprendre veient els gegants com ballen i els Matossers desafiant el perill; ens emocionarem quan el Camell surti a la plaça de l' Ajuntament.
 
 
Descarregar el Programa complert en PDF
Consultar les activitats mitjançant l'agenda
 

 

dijous, 4 de setembre del 2014

Dos nous portals per ajudar als joves en el procés de recerca de feina.

 
Mapalaboral s'adreça a les persones que fan els seus primers passos en el món laboral, guiant-los per tal que puguin definir el seu projecte professional, i YouRock és una mena de LinkedIn específic per a joves.
Mapalaboral El camí per apropar-te al món laboral pot tenir moltes direccions i destinacions. Mapalaboral és una eina que t’ajudarà a orientar el teu trajecte professional, proveint-te de les coordenades que necessites per decidir quin camí vols seguir. Es tracta de construir el trajecte que et pugui donar els millors resultats que no sempre és el camí més ràpid ni el més fàcil. Tot això ho aconseguiràs definint el teu projecte professional.
 
La plataforma YouRock és una xarxa social laboral pensada per a joves i promoguda per una organització britànica. Vindria a ser com un LinkedIn de joves que posa en valor les seves habilitats, competències i coneixements. La xarxa compta amb la col·laboració de 18 països i està disponible en 14 idiomes diferents, entre ells el castellà.
 

Beques turisme de l' Agència Catalana de Turisme

 
 
 
L’Agència Catalana de Turisme ofereix a estudiants i titulats universitaris diverses opcions per tal que puguin introduir-se en el sector del turisme.
 
 
Ja s’ha publicat al DOGC la 17a convocatòria de beques de l’Agència Catalana de Turisme!
Van adreçades a persones amb titulació universitària que no tinguin més de trenta anys i que vulguin formar-se en el sector de la promoció turística.
 
Les places que s’ofereixen enguany són:
- 1 Madrid
- 1 Frankfurt
- 3 París
- 2 Brussel·les
- 1 Londres
 
El període de lliurament de sol·licituds serà del 16 de juliol al 30 de setembre de 2014.
Podeu trobar més informació al respecte (requisits, places ofertades, durada, dotació,…) clicant aquí.
 
Descarrega’t aquí el full de sol·licitud i l’annex de dades específiques per presentar la teva candidatura.

dimecres, 3 de setembre del 2014

6ª edició del concurs (RE)IMAGINA'T. Fem un espot no sexista!



 
 
 
Què és el (RE)IMAGINA’T ?

(RE)IMAGINA’T és un concurs adreçat a grups de nois i noies d’entre 14 i 18 anys dels centres d’educació formal i d’entitats d’educació en el lleure dels municipis que formen part de l’Observatori, que proposa l’elaboració d’un guió i un story-board per a un espot no sexista. Els grups guanyadors tenen, com a premi, la possibilitat de realitzar l’espot, amb el suport d’un equip de professionals de producció audiovisual.


Qui pot participar-hi?

Joves d'entre 14 i 18 anys dels centres d’educació formal i d’entitats d’educació en el lleure dels municipis que formen part de l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació
.

Categories:
  • Categoria 1: Grups de noies i nois de 14, 15 i 16 anys
  • Categoria 2: Grups de noies i nois de 17 i 18 anys
 
Premis:
  • Premi al millor guió i story-board presentat a la categoria 1 sobre un espot referent a un producte.
  • Premi al millor guió i story-board presentat a la categoria 1 sobre un espot referent a una campanya de sensibilització en l’àmbit de la corresponsabilitat en el treball domèstic.
  • Premi al millor guió i story-board presentat a la categoria 2 sobre un espot referent a un producte.
  • Premi al millor guió i story-board presentat a la categoria 2 sobre un espot referent a una campanya de sensibilització en l’àmbit de la corresponsabilitat en el treball domèstic.
  •  
INSCRIPCIONS OBERTES FINS AL 14 DE NOVEMBRE DE 2014

Descarregueu la fitxa d'inscripció
aquí i escriviu-nos a:
observatorid@observatoridelesdones.org