dimecres, 1 d’octubre de 2014

Tothom amb bicicleta: diumenge 5 d'octubre

http://www.molinsderei.cat/configuracio/banners-slideshow-home/tothom-amb-bicicleta/image_fullscreen 
 
Diumenge 5 d'octubre de 2014, a les 10.30 h. Sortida de la plaça del Molí.Passejada amb bicicleta pels carrers de la vila per a totes les edats. Cal Inscripció prèvia

Ons incriure's: Poliesportiu Municipal (c.Carrer Sant Antoni M. Claret, 1 bis)

Més informació: 93 680 15 72   poliesportiu@molinsderei.cat
 

Normativa:
  •     Circular sempre per la banda dreta de la carretera.
  •     Porteu el casc.
  •     No es pot superar el cotxe de la Policia.
  •     Les bicicletes que portin “rodetes” no poden participar a la bicipassejada. (Hi haurà     un circuit a la plaça per als més petits.)
  •     Els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.
  •     En cas de pluja, l’organització es reserva el dret d’anul·lar la bicipassejada.

L’Organització declina qualsevol responsabilitat pels danys que els participants puguin causar-ne a si mateixos o a tercers, o per incompliment d’aquesta normativa.

Recorregut:
Sortida de la plaça del Molí, passeig del Terraplè, creuem la carretera, c/ de Felip Canalias, c/ del Pla, c/ Riera de Can Pahissa, c/ de Miquel Torelló i Pagès, c/ 1r de Maig, av. de Barcelona,  Passeig Pi i Maragall, Pç de la Creu, c/ Major,  pl. de Catalunya, c/ Verdaguer, Amselm Clave,  c/ de les Sínies, passeig del Terraplè i arribada a la plaça del Molí.

Conferència amb el Sr. Meir Margalit: Activista israelià i d' Orient Mitjà


Festa Menor a l'Ateneu Mulei: Estirar la corda, cronoescalada, sopar de carmanyola i concert amb reclam


Cine club Hall 2002: Tríptic elementaldimarts, 30 de setembre de 2014

Paris 29: Guanyadors de la 10a edició de l' Empalmat

La final de la 10a Edició de l’Empalmat es va dur a terme la matinada del 28 de setembre a la plaça de la Llibertat, en el marc de la Festa Major de Sant Miquel 2014.
 
L’objectiu principal d’aquesta proposta, és la  promoció dels grups de música locals. El concurs consta de dues fase, en la primera fase celebrada el dissabte 12 de juliol a l´Escola  Pont de la Cadena, van participar 6 grups entre els que el jurat format per Pilar Casals i David Franch de l’Escola Municipal de Música Julià Canals, Ferran Cardona de Ràdio Molins de Rei, i Joan Figueras de Metal Defender va escollir els tres finalistes de l’edició del 2014: Paris 29, Melting Fast i Timón i Rumba.
 
En la final del dia 28 de setembre el jurat va escollir com a guanyador d’aquesta desena edició Paris 29, que rebrà un premi en metàl·lic de 1.000 €, els finalistes rebran un premi dotat en 250 € seran per Melting Fast i Timón i Rumba.
 
En aquesta activitat de la Festa Major han col·laborat diverses entitats i les regidories de Cultura i Joventut, dins del projecte de Joves Creadors del Pla Local de Joventut MOU!3.