dimecres, 10 de desembre del 2014

MediaKids, nova eina per potenciar el teu civeractivisme

MediaKidsMediaKids, nova eina per potenciar el teu ciberactivisme


L’aplicació gratuïta permet denunciar tot aquell contingut multimèdia que vulneri els drets de nens i adolescents.



Els adolescents, els joves i també els nens són els principals consumidors de continguts multimèdia utilitzant diversos canals, però sobretot Internet. Són  especialment vulnerables i les principals víctimes d’accions que atempten contra la seva dignitat i llibertat. I és per això que s’ha creat una aplicació mòbil que permet, de forma directa i molt senzilla, denunciar qualsevol contingut multimèdia que sigui “inapropiat, il·legal o potencialment lesiu per als drets i els interessos dels menors”.

Aquesta eina permet la denúncia de continguts que mostrin assetjament escolar, pràctiques sospitoses de pederàstia o de violència contra les dones, i ho fa d’una manera molt senzilla. Les denúncies i les queixes s’envien als organismes i entitats més adients per gestionar-les i no només la poden utilitzar els joves sinó qualsevol ciutadà. La informació reportada s’envia de forma automàtica al Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) i es manté l’anonimat de l’usuari en cas que sigui menor d’edat. L’aplicació ja està disponible per a dispositius Android i ben properament també ho estarà per a dispositius IOS (Apple).

MediaKids està desenvolupada per l’Institut de Dret i Tecnologia de la UAB en el marc del programa RecerCaixa impulsat per l’Obra Social La Caixa i l’Associació Catalana d’Universitats Públiques.

 

Parc del nadal 2014/15 (24, 29, 30 i 31 de desembre de 2014/ 2 i 5 de gener de 2015)


Mercat d'art jove del 19 de desembre al 5 de gener


Cinema: El amor es extraño


dimecres, 3 de desembre del 2014

Mercat d'art Jove

Des de la Regidoria de Joventut de l' Ajuntament de Molins de Rei dins les activitats del Pla Local de Joventut + MOU! i conjuntament amb el Col·lectiu d' Artesans de Molins de Rei, organitzem el 10è Mercat d' Art Jove:

Dates: 19 al 24 de desembre de 2014 i 2 al 5 de gener de 2015

Lloc: Pati de l' Escola Municipal de Música Julià Canals ( entrada per carrer Rafael de Casanova)

Participants: Artistes de 18 a 35 anys

Incripcions al mercat: fins el 9 de desembre al Punt Jove de Molins de Rei ( c/ Jacint Verdaguer, 48 de Molins de Rei de dilluns a divendres de 17 a 20 h i diemecres de 10 a 14h.
Tel: 93.668.54.52   pij.molins@diba.cat

Bases i documentació per a l'inscripció