dimarts, 16 de juny del 2015


 
 
EMPALMA'T 2015
 

 
 
 
L’Ajuntament de Molins de Rei, mitjançant les regidories de Cultura i Joventut, organitza per onze any consecutiu el concurs de música per a grups locals EMPALMAT, en el marc de la Festa Major de Sant Miquel.
 
El concurs s’adreça a grups o solistes novells amb 4 anys o menys d’experiència. Els grups o solistes que hi vulguin participar hauran de complir, com a mínim, una de les següents condicions:
...
-Un membre del grup o el solista ha d'haver nascut al municipi de Molins de Rei.
-Un membre del grup o el solista ha d’estar empadronat actualment al municipi.
-Un membre del grup o el solista ha de ser alumne de l’Escola Municipal de Música de Molins de Rei.
...
 
S’acceptaran tot tipus d’estils musicals.
Caldrà emplenar el full d'inscripció abans del 26 de juny. Podreu trobar-lo a Ca n’Ametller, al Servei d’Atenció Municipal (plaça de Catalunya, 1) i al Punt Jove ( c/Verdaguer, 48).
 
Les sol·licituts es podran presentar al registre de Ca n’Ametller (c/ Jacint Verdaguer, 95 bis) o al Servei d’Atenció Municipal (plaça de Catalunya, 1).
 
Podeu consultar les bases al següent link:
 
 

divendres, 5 de juny del 2015


Jove, Posa’t a Punt x l’estiu!!!

La calor ja ha arribat! I amb ella les vacances: organitzar viatges, les feines d’estiu, el exàmens finals, les Festes Majors, els casals... La qüestió és que en un mes s’acaben les obligacions i comença el temps lliure. Tot un estiu per fer el que vulguis.

No saps per on començar? Al Punt Jove tenim la informació que necessites:

-Feina a l’estiu: T’ajudem a fer un bon currículums i t’apropem les eines necessàries per trobar una feina de temporada. Al Punt t’oferim un assessorament personalitzat perquè aconsegueixis el teu objectiu.

-Què puc estudiar? La fi del curs planteja grans dubtes. Al Punt disposem de tota la info necessària per ajudar-te a escollir el teu futur: accés a la Universitat, CFGS, CFGM, ESO, estudis artístics, programes de formació i inserció, Batxillerat, cursos d’idiomes, estudis esportius...

-Mobilitat Internacional: Al Punt t’expliquem com anar de viatge allà on vulguis. Coneix els camps de treball, els projectes internacionals, les pàgines d’intercanvi entre viatgers: un univers d’experiències a preus assequibles. Amés, tramitem carnets que et permetran obtenir descomptes en els teus viatges (Carnet d’alberguista, Carnet d’estudiant internacional...)

-Viatgeteca: Disposem de guies de viatge en préstec i d’informació turística d’arreu del món. Vine a fer un cop d’ull a la nostra Viatgeteca i organitza unes vacances a la teva mida!

I pels que vulgueu passar l’estiu a prop de casa, aquí també hi ha mil coses a fer: t’informem de les Festes Majors de tota Catalunya, dels Casals d’Estiu i les colònies, i de totes les activitats culturals i d’oci que tindran lloc a casa nostra en aquests mesos de calor.

Al Punt Jove t’assessorem perquè aquest estiu sigui de pel·lícula. Acosta’t a la nostra seu, a la Federació Obrera de dilluns a divendre entre les 5 i les 8 i dimecres de 10 a 14 h.  Ens trobaràs al carre Jacint Verdaguer, 48 de Molins de Rei o al nostre blog pijmolinsderei.blogspot.com

 

dijous, 4 de juny del 2015


 VACANCES EN FAMÍLIA

Vacances en Família té per objecte potenciar el lleure familiar potenciant, com aspecte educatiu, al convivència dels membres de la unitat familiar entre ells i la resta de famílies, durant els períodes de ponts, vacances d'estiu i caps de setmana.
Poden participar-hi aquelles famílies amb fills i filles a càrrec fins als 17 anys d'edat inclosos en el moment de gaudir de l'estada.

 El programa 'Vacances en família' inicia la temporada 2015 amb la primera convocatòria, oferint torns d'estada des del mes de març fins a finals del mes d'agost.

Les famílies interessades podreu optar a estades de 'Vacances en família' en els caps de setmana des del mes de març fins al mes de juny, a estades d'estiu de 7 i 3 nits als mesos de juliol i agost i com és habitual, el programa també ofereix estades per als ponts principals de l'any: la Setmana Santa, el pont de maig i el pont de l'1 de juny.

Si us interessa gaudir d'una estada entre els mesos de setembre i febrer, des del 29 de maig al 22 de juny s'obre el període de preinscripcions per a la segona convocatòria, que ofereix estades tots els caps de setmana, el pont de la diada, el pont d'octubre i el pont de desembre.

 

Aquests són els terminis de preinscripció, sorteig i adjudicacions:

 Segona convocatòria:
-Preinscripció: del 29 de maig (a partir de les 12 hores) al 22 de juny de 2015 (fins a les 12 hores).
-Sorteig: 23 de juny de 2015. El sorteig es portarà a
terme a la Seu central de Loto Catalunya (Passeig Sant Joan 45).
-Publicació del sorteig: 26 de juny de 2015 (a partir de les 12.00 h).
-Assignació de places:a partir del 29 de juny a les 12:00 hores, totes aquelles famílies que hagin obtingut plaça podran descarregar-se la documentació directament des de la plana web www.xanascat.cat.

- Llista d'espera: A partir del dia 9 de juliol aquelles famílies que hagin quedat en llista d'espera podran accedir a la seva preinscripció i consultar els torns disponibles a fi d'auto adjudicar-se i reservar el torn que els interessi.

 
  Tota la informació sobre el programa, els albergs participants i els torns d'estada, la trobareu en el llibret en format digital que us podeu descarregar en aquest enllaç: 
 
http://xanascat.cat/acjweb/documents/dynfiles/1432634992039zrdm0/Vacances%20en%20familia%202015%202a%20convocatoria.pdf 




Projecte Joves amb Idees


A Catalunya tenim molts joves compromesos i implicats en molts projectes. Són Joves amb Idees, perfils de joves que, des de sectors i àmbits socials, laborals o acadèmics diversos, lluiten per trobar la manera de tirar endavant les seves iniciatives malgrat totes les dificultats.

Tot i la vulnerabilitat i la incertesa del context actual, trobem joves amb capacitat i talent per plantar cara a tota mena de problemes. Joves capaços d’adaptar-se als nous contextos, als nous formats i d'excel·lir personalment i professionalment.

Aquest projecte vol reivindicar els perfils de joves amb que tenen idees. Vol fer que no siguin invisibles. En aquest sentit, el projecte Joves amb Idees vol servir per incentivar la cercar d'idees, reforçar els valors i millorar les actituds. I també vol ser un espai de reconeixement per a aquells joves compromesos amb la seva feina, el seu entorn i el seu territori.
 
Si vols més informació,
clika el següent link: