dimecres, 30 de setembre del 2015

 
Vols passar una bona estona divendres a la nit???
 
 
Vine al CineClub Hall!!
 
Aquest divendres...Sed de Mal...
 
 
 
 
Enjoy !!! :)
 
 

dilluns, 14 de setembre del 2015

EMPALMA’T 2015
 
S'acosta l'Empalma't 2015...a gaudir de la millor música jove molinenca!!!
L’Ajuntament de Molins de Rei, mitjançant les regidories de Cultura i Joventut, organitza per onzè any consecutiu el concurs de música per a grups locals EMPALMA’T en el marc de la Festa Major de Sant Miquel
El 28 de setembre és La Nit de l’Empalmada i els tres grups sel•leccionats: Komba’t, Timón i Rumba i The Lievens, tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes musicals davant el públic molinenc. El Jurat escollirà dos guanyadors i premiarà el primer amb una dotació de 1.000 euros i el segon amb la quantia de 250 euros.
Des del Punt Jove els desitgem molta sort i que aquesta oportunitat sigui tota una experiència i una empenta en la seva carrera professional. També us convidem a tots i totes a gaudir del concert.
 
¡Us hi esperem!

dijous, 10 de setembre del 2015



T'agrada llegir? Aquí arriba el nou catàleg del mes de setembre de la Biblioteca Pau Vila:


http://issuu.com/bmolinspv/docs/butlleti_novetats_setembre_2015/1?e=2818887/14318874


I si t'interessa conèixer una mica més de prop el continent llatinoamericà, el 15 de setembre a les 20.30 h.  tindrà lloc la tertúlia " Las venas abiertas de Amèrica Latina" a la Biblioteca Pau Vila.

+ info a: http://issuu.com/puntjovemolinsderei/docs/las_venas_abiertas_de_am__rica_lati
Concurs de Cartells de la 164a Fira de la Candelera

La 164a edició de la Fira de la Candelera necessita un cartell!

T'animes a presentar una proposta? El premi és de 1.400 euros i el termini és obert fins el 2 de novembre. El cartell ha de mesurar 42 centímetres d'amplada per 60 d'alçada.
Podeu entregar el vostre cartell a l'Ajuntament dins l'horari d'atenció al públic. El 6 de novembre es desvetllarà el nom de la persona guanyadora al tauler d’anuncis de l’Ajuntament, a l’Oficina de la Fira i al web oficial.



En aquest concurs hi poden participar ciutadans catalans, a títol individual o per equips. 
Tots els cartells que es presentin a la convocatòria s'exhibiran durant els dies 5, 6 i 7 de febrer, coincidint amb la Fira de la Candelera 2016.





Per més informació, podeu dirigir-vos a la Oficina de la Fira (Plaça del Mercat, 5), trucar al telf 936800370 o bé visitar la pàgina web WWW.firacandelera.cat.


Des del Punt Jove us animem a que participeu...sinó, segur que no hi ha sort...
 
 
El Centre Excursionista de Molins de Rei (CEM) acollirà fins el 20 de setembre una exposició de fotografies sobre les glaceres dels Pirineus i el canvi climàtic. El seu autor és Jordi Camins, alpinista i observador de les glaceres que ha fet expedicions als Pirineus, als Andes, als Alps, a l’Antàrtida, a la Patagònia o a l’Àfrica. Des del 1982 dedica part del seu temps a l’observació de les glaceres i considera que cal difondre la seva desaparició per trobar solucions i no perdre-les en un futur.
 
No t'ho pots perdre!!!
 

dimecres, 9 de setembre del 2015

Connect’Art, la Fira de Joves Creadors de la ciutat de Badalona, té l’objectiu de facilitar a aquests joves l’oportunitat de poder donar a conèixer, exposar i promocionar els seus projectes i la seva obra, posant-los a l’abast els recursos necessaris des de la mateixa ciutat amb l’organització d’aquesta fira, en la qual s’inclouen diverses modalitats. D’aquesta manera, es vol reforçar la viabilitat de projectes emprenedors dins del món artístic, així com ampliar la seva visibilitat a la ciutat. Després de la corresponent convocatòria, s'inclouen aproximadament 30 carpes, entre les quals es troben diferents disciplines com fotografia, escultura, pintura, disseny tèxtil, joieria i bijuteria, confecció de complements, street art, creacions audiovisuals...
Per tal de donar-li un valor afegit a la Fira, a més de les parades que s’instal•len, hi ha diversos espais dedicats a tallers i s’ofereixen també xerrades a càrrec de professionals del món de l’emprenedoria artística o dels mateixos participants, així com diverses intervencions que representen processos de creació i en les quals hi ha una participació activa del públic assistent, potenciant la realització d’una fira interactiva en constant moviment.
 

El Punt Jove torna a la seva activitat amb més força que mai desprès d'un agost de recarregar les piles. Recordeu que el nostre horari és de dilluns a divendres de 17 a 20h. i dimecres al matí, de 10 a 14 h.
Ja sabeu que estem aquí per informar-vos de qualsevol dubte que tingueu referent a formació, treball, habitatge, sexualitat i salut, oci i cultura, viatges...
 
També podeu venir a fer-vos el carnet d'estudiant o professor internacional o el carnet d'alberguista. Amés podreu consultar la nostra viatgeteca, que compta amb un fons molt extens de guies de viatge d'arreu del món.
 
Us esperem amb els braços i les orelles ben obertes!