dijous, 29 d’octubre de 2015

X Concurs de dibuix Lluís Fisas


En Lluís Fisas va ser un molinenc  que va participar molt activament en la vida cultural de la vila. Co-fundador del Cercle Artístic i gran devot de la quitxalla, va crear a l’any 1994 el concurs Infantil de dibuix Premi Josep Maria Madorell i Muntané.

Com a reconeixement a la seva tasca filantròpica, el Cercle Artístic de Molins de Rei juntament amb les Regidories d’Infància i Joventut de L’Ajuntament, organitzen ja el X Concurs de Dibuix i Pintura Lluís Fisas i Moreno. 

En aquest certamen hi poden participar els infants i joves de Molins de Rei d’entre 6 i 18 anys agrupats en tres categories:  Infantil (de 6 a 9 anys), Adolescents ( de 10 a 14 anys) i Joves (de 15 a 18 anys). Dins de cada categoria es concedirà un primer i segon premi.La temàtica d’aquest any seran “ Els Pastorets”  i els dibuixos s’hauran de presentar en format DIN A-3 entre el 27 de novembre i el 4 de desembre al Punt Jove de Molins de Rei ( C/ Verdaguer, 48, en horari de dilluns a divendres de 17 a 20 h i dimecres de 10 a 14 h). Al revers de l’obra s’indicarà el nom de l’autor/a, l’edat, el nom de l’escola, el títol de l’obra i un telèfon de contacte. 

Un jurat constituït per membres del Cercle Artístic, de la Regidoria d’ Infància i dels Pastorets de Molins de Rei farà públics els noms dels guanyadors el 27 de novembre a les 19.30 h a la Federació Obrera, acompanyant l’acte amb una exposició de les obres finalistes.

Consulta les bases a :

Bases del Concurs Lluis Fisas 2015