divendres, 11 de desembre de 2015

Teniu exàmens i no sabeu on estudiar?
Al gener, AULES D'ESTUDI a Molins
 
 
a la biblioteca Pau Vila i a la Federació Obrera.
Aprofita-les!!!

dimecres, 9 de desembre de 2015

Ofertes d’última hora en mobilitat internacional

Estudiar, optar a beques, fer pràctiques remunerades o fer un intercanvi per Europa són experiències que poden impulsar la teva carrera professional i, a més, et poden fer créixer com a persona. Potser alguna vegada ho has volgut fer però els terminis han passat i ni te n’has adonat. Per evitar que et torni a passar, Last Minute Offers d’Eurodesk posa al teu abast experiències de mobilitat que tenen un termini de tancament proper o imminent, són les ofertes de mobilitat internacional “d’última hora”.

Què és Last Minute Offers?

Last Minute Offers (LMO) és un portal gratuït, gestionat per Eurodesk, que promou estades formatives per a joves arreu d’Europa. Consta d’una base de dades amb la informació disponible en diferents idiomes i que aglutina ofertes de 19 països. Totes les ofertes que arriben dels diferents organismes es comproven i validen abans de la seva publicació.

Dins del portal hi ha tres maneres de cercar ofertes:
  1. Un cercador que et permet buscar ofertes per edat, destí, tipus d’activitat a desenvolupar, durada i data d’inici.
  2. Secció “El termini de sol·licitud es tancarà aviat”, on trobaràs el llistat d’ofertes que tenen un termini de sol·licitud que acabarà en poques setmanes.
  3. Secció “Últimes oportunitats”, on hi ha aquelles ofertes a les quals els hi queden molt pocs dies per al seu tancament.

Podràs obtenir els detalls de l’activitat que t’interessi mitjançant una fitxa que inclou la següent informació:
- País de destí
- Adreça de destí (població on es desenvoluparà l’activitat)
- Data límit d’inscripció
- Data d’inici i de finalització de l’activitat
- Edat
- Costos
- Pàgina d’inici relacionada amb l’oferta
- Persona de contacte
- Descripció i requisits (descripció de l’entitat que fa l’oferta i els requisits necessaris per poder-hi optar)


Què és Eurodesk?

Eurodesk és una xarxa d’informació europea en la que participen més de 1.200 oficines d’informació juvenil de 35 països europeus. Aquest organisme informa als joves sobre habitatge, treball, educació i formació, turisme, viatjar per Europa, intercanvis entre joves, cerca de contactes o de possibles socis per a projectes europeus. És a dir, tot allò relacionat amb programes i iniciatives europees.
Ja pots afegir Last Minute Offers al teu llistat de preferits per estar al dia de les ofertes de mobilitat internacional. Aprofita les oportunitats que et brinda Europa per formar-te i viure noves experiències. Segur que no se’t passarà cap termini!

Aquí tens l'enllaç del portal EurodeskEURODESK