divendres, 15 de gener de 2016

Ja ha arrivat al Punt Jove el nou carnet del MOU! 
 
Si ets de Molins de Rei i tens entre 16 i 25 anys, pots tramitar aquest carnet de forma gratuïta i aprofitar-te dels descomptes que ofereix.
 
Avantatges:
 
- Descomptes en la inscripció del cursos MOU!
- Descompte en la projecció de les pel•lícules del cine- club (preu normal 5 € preu amb el carnet del MOU 3€)
- Ús de les instal•lacions dels Bucs d’Assaig de la Federació Obrera amb un descompte del 20% en el total de la tarifa vigent.

No ho dubtis! Vine al Punt Jove i fes-te el carnet MOU!
 
Consulta les instruccions a l'apartat CARNET MOU! de la pàgina principal del blog.

dimecres, 13 de gener de 2016


Exposició fotogràfica “Escoles d’altres mons”
 
 

La Federació Obrera acollirà l’exposició fotogràfica “Escoles d’altres mons” de l’11 al 28 de gener, es podrà visitar de dilluns a divendres de 16 a 22h. La inauguració es farà el dijous 14 de gener a les 18h i comptarà amb l’assistència del comissari de l’exposició l’escriptor salvadorenc Carlos Ernesto García que farà una visita guiada a l’exposició.


L’exposició recull un excel·lent treball fotogràfic  realitzat per Kim Manresa, fotoperiodista de La Vanguardia, al llarg de molt anys de viatges per diferents indrets del món. Són 50 fotografies que mostren escoles,mestres i alumnes de més de 30 països i que fan reflexionar sobre els desequilibris i les desigualtats, però també sobre l’esforç de mestres i alumnes per fer realitat el dret a l’educació, malgrat les dificultats. Les fotografies s’acompanyen de manuscrits d’escriptors de gran prestigi internacional, entre ells 10 premis Nobel de Literatura, que han posat la lletra a les imatges per deixar clar que les injustícies i les desigualtats només es poden eradicar per mitjà de l’educació.

Es faran visites amb alumnes de primària i secundària dels centres educatius de la Vila que ho demanin amb antelació. Escoles d’altres mons és un exposició itinerant de la Diputació de Barcelona, que a Molins de Rei organitzen conjuntament la regidoria d’Educació, la regidoria de Solidaritat i Cooperació i la regidoria de Joventut.

                        US HI ESPEREM!!!