dijous, 18 de febrer del 2016


 

TALLER FEM COMIC!!!

Els dies 2 i 4 de febrer va tenir lloc el Taller gratuït FEM CÓMIC!  per a joves fins a 18 anys de Molins de Rei. El taller, a càrrec de la Regidoria de Joventut,  estava emmarcat dins l’exposició “Vinyetes: Història del còmic en català” del Consorci de Normalització Lingüística.
El taller constava de 3 hores (repartides en dues tardes) on els assistents podien assaborir un tastet de còmic de la mà d’en Josep Miquel, il·lustrador i dissenyador gràfic de Molins de Rei.
L’objectiu era explorar  les possibilitats creatives de cadascú per obtenir resultats diversos i així poder ampliar el seu ventall de recursos. Mitjançant dinàmiques  individuals i grupals, els  joves participants van aproximar-se a la base dels còmics: la creació de personatges i el text narratiu.
El taller va ser un èxit de participació amb 10 assistents però també de satisfacció: tant els joves com el tallerista van gaudir amb l’experiència i van marxar satisfets i ganes de repetir. Des del Punt Jove volem agrair-vos a tots i totes la vostra implicació.

dimarts, 9 de febrer del 2016

OBERTES LES INSCRIPCIONS!!!



Nou curs de monitors/es que la Fundació Pere Tarrés ha preparat per aquest 2016 a Molins de Rei:

Des del 27 de febrer al 16 d'abril.

El curs consta de 100 h presencials, 25 h virtuals, 25 h de memòria i 160 h de pràctiques. És un curs de caps de setmana i té un cost de 205 Euros. 


Podeu fer la vostra inscripció al PUNT JOVE:

PUNT JOVE

C/ Jacint Verdaguer, 48
De dilluns a divendres de 17 a 20. Dimecres de 10 a 14 h
Tel. 936685452 - puntjove@molinsderei.cat


Teniu + info al següent link:

http://www.slideshare.net/sopademani/full-inscripci-moni-lleure